2014-09-29 10:02:31• hírek • Blikk.hu

Díszpolgár lett Zámbó Jimmy

Százötezer forintért árverezték el Zámbó Jimmy aranylemezét! A Zámbó család megható gálaesttel emlékezett a legendás énekesre, akinek egyik ereklyéjét fia, Zámbó Krisztián bocsátotta áruba, hogy segítsen egy beteg kislánynak.

Szombat este a csepeli munkásotthon megtelt Jimmy rajongóival, ahol az árverés mellett emlékdíjakat adtak át, és tortával emlékeztek az elhunyt énekesre. 13 év nagy idő, de a Király emléke egy szemernyit sem kopott meg szűkebb környezetében, ugyanúgy imádják a tragikus körülmények közt elhunyt énekest, mint korábban.

- A díjátadó gálakoncertre négyszeres volt a túljelentkezés, így rengetegen voltunk. Több sztár is eljött, akik felléptek, de többeket, például Szíj Melindát emlékdíjjal is jutalmaztuk. Megható volt, hogy tizenhárom év után ilyen sokan eljöttek, az egész családnak jóleső érzés volt. Ilyenkor látszik, hogy milyen sokan szerették a testvéremet, s ezen az idő sem tompított - kezdte Zámbó Árpy, akinek elhunyt testvérét a csepeli alpolgármester posztumusz díszpolgárrá avatta.

- A gálaest nagyon jól sikerült, mindenki remekül érezte magát. Egy hatalmas tortával is készültünk, Krisztián fellépett, úgyhogy minden a lehető legjobban alakult - tette hozzá Árpy, aki unokaöccsét szinte fiaként kezeli.

- Nagyon szépen megemlékeztünk apuról - vette át a szót Krisztián, aki korábban elmondta: bízik benne, hogy akár milliós összegért is sikerül elárverezni édesapja aranylemezét. Ugyan az „álomösszeget" nem érték el, azért minden bizonnyal támogatást jelent majd a százötezer forint is, amelyért megvették a relik­viát.

Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: