2018-12-16 10:01:03• hírek • Szatmár.ro

Diszkós verekedésekhez vonultak ki a maszkosok az éjszaka

Közeleg a karácsony, a béke és a szeretet ünnepe. A szatmári fiatalságot úgy látszik, ez az érzés még nem egészen járta át, legalábbis a klublátogatókat nem.

Szombat éjszaka két városközponti diszkóba is ellátogattak a maszkosok és a rendőrség. Verekedésekhez hívták ki őket. A két helyzet egyáltalán nem volt könnyű csetepaté. Az egyikben többen is összekaptak, a másikban súlyos sérüléseket szerzett egy férfi.

 

Az első helyszín a Kölcsey (Iuliu Maniu) és a Kazinczy (Stefan cel Mare) utcák sarkán található szórakozóhely volt. Olyan tömegverekedés tört ki a bárban, hogy a speciális egység segítségére volt szükség a kedély legnyugtatásához. A dulakodókat pénzbírsággal bűntették.

 

A következő eset a Várdomb (Decebal) utcai klubban volt, melyben szintén a speciális osztag közbenjárása tett rendet. A lemezlovast érte a legnagyobb sérülés. Előzetes információink alapján, valaki megdobta egy üveggel a férfit, ettől súlyos fejsérüléseket szerzett. Az illetőt azonnal a Megyei Kórház Sürgősségi Osztályára szállították.

 

Az aggresszív férfit, aki a DJ-t megdobta, előállították és 2000 lej pénzbírságra bűntették.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: