2011-05-02 13:00:52• hírek • X

Díszítse otthonát antik darabokkal

Az utóbbi években egyre népszerűbbé váltak a valódi fából készült antik bútorok, az antik dísztárgyak, valamint a régmúlt hangulatát idéző tükrök, lámpák. A szatmárnémeti Antique régiségbolt továbbra is bútorok, műtárgyak és díszek széles választékát kínálja.

Mindannyiunkkal előfordult már, hogy elképzeltük, milyen lesz az otthonunk. Beleértve a színeket, az otthon hangulatát, bútorokat és az egyéb kiegészítőket. Jó hír, hogy az utóbbi években egyre népszerűbbé váltak az antik bútorok, valamint a régi dísz- és használati tárgyak a modernebb lakásokban is. Ez nem meglepő, hiszen a régi bútorok igényes kidolgozása bármilyen stílusú enteriőrbe beilleszthető úgy, hogy egy kis praktikával megváltoztatjuk a színét, lecserélhetjük huzatját, zsanérjait vagy a fiókok, szekrények fogantyúját.

A régi holmik báját, egyediségét, vagy éppen klasszikus szépségét semmilyen mai tervezésű termék, egyetlen újragyártott árucikk sem adhatja vissza, hiszen a régi bútoroknak, tárgyaknak lelkük van. Ez nem azt jelenti, hogy otthonunkat antik holmikkal kell telezsúfolnunk, de egy-egy jól megválasztott bútordarab, egy régi falióra vagy más régiség igazán feldobhatja a legújabb lakberendezési trendek szerint berendezett otthonokat is.

A szatmárnémeti Antique bolt kínálatának sokfélesége és sokszínűsége könnyen lehetővé teszi, hogy környezetünket a kívánt stílusnak megfelelően rendezhessük be. A nívós antik bútordarabok közül egy-egy a barokk díszes pompáját, a klasszicizmus visszafogott eleganciáját, vagy a Biedermeier egyszerű nyugalmát árassza, amellyel sajátos hangulatot varázsolhat otthonába, dolgozószobájába vagy éppen munkahelyére. A bútorok mellett sok olyan tárgy is gazdára talál, mint egy-egy antik óra, lámpa, festmény, váza vagy egy régi hangszer. Ezek mellett régi lexikonokkal, tükrökkel és egyéb műtárgyakkal adhatunk környezetünknek különleges hangulatot.

Egy eredeti antik bútor, vagy egy régi dísztárgy felkutatása hosszú munkával jár, amely nem egyszer bizonyul hiábavalónak. Ha nem akarja sokáig a város járni, akkor térjen be a szatmárnémeti Antique régiség boltba, mely alkalomról alkalomra lenyűgözi látogatóit egyre bővülő  kínálatával.

Ha pedig úgy gondolja, megunta antik tárgyait, lexikonait, bútorait akkor keresse fel a boltot,  mivel az üzlet vezetői nem csak eladnak, hanem vásárolnak is régiségeket. Térjen be Ön is az Antique boltba, a Corvinilor utca 26. szám alá, és keresgéljen a régi idők csodái közül!





Antik bútrok és régi műtárgyak széles választékát kínálják



Antique - antikvitás bolt, a Corvinilor utca 26. szám alatt


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: