2016-10-26 15:37:18• hírek • (x)

A Dräxlmaierben járt Vasile Dincu

Október 25-én délután Vasile Dîncu miniszterelnök-helyettes, regionális fejlesztésért és közigazgatásért felelős miniszter látogatást tett a DRÄXLMAIER vállalatnál, Szatmárnémetiben. A hivatalos küldöttségben részt vett Radu Bud, Szatmár megye prefektusa, Doina Feher és Adrian Albu alpolgármesterek, valamint Ovidiu Gant, a Német Demokrata Fórum parlamenti képviselője.

A küldöttséget Sorin Ghiță, a vállalat technikai igazgatója fogadta és kísérte végig a gyárlátogatáson. Bemutatta a gyár tevékenységét, valamint a DRÄXLMAIER vállalat közeljövőre vonatkozó, fejlesztési terveit. "Megtiszteltetés számunkra a miniszterelnök-helyettes úr és küldöttségének látogatása. A hatóságok támogatása mindig nagyon fontos szempont volt a vállalat romániai fejlődésében és örülünk, hogy továbbra is számíthatunk erre az együttműködésre. Mindig vannak új projektjeink, amelyek megvalósításához folyamatosan új munkaerőt keresünk. Vonzó bérezési csomagot és jó munkakörülményeket ajánlunk", nyilatkozta Sorin Ghiță, a szatmári vállalat technikai igazgatója.

Vasile Dîncu miniszterelnök-helyettes értékelte a DRÄXLMAIER befektetésének fejlődését a régióban. "Ezelőtt 12 évvel jártam itt először és látom, hogy sok minden változott, létrejöttek innovációs folyamati magok. A gyár újabb fázisba lépett, ahol már megjelenik a kreativitás, az új projektek, amelyek stabilitást biztosítanak. Hiszem, hogy az ilyen típusú befektetések szilárdak, és így mi, a kormány részéről is támogatjuk ezeket, mivel látjuk, hogy komoly partnert tudhatunk magunk mellett," jelentette ki Vasile Dîncu, miniszterelnök-helyettes.

A DRÄXLMAIER Group

A DRÄXLMAIER Group egy nemzetközi autóalkatrész-gyártó vállalat, melynek központja Németországban található. Több mint 20 országban 60-nál is több telephelyet működtet. A vállalat jelenleg körülbelül 55.000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte. Munkájának és innovációs képességének köszönhetően a DRÄXLMAIER Group piacvezető a prémium kategóriájú autók tehnológiáját tekintve.

A kliens-specifikus kábel feltalálójaként a DRÄXLMAIER Group számos újítást szabadalmaztatott mind a hagyományos és alternatív vezetési tehnológiák, mind az elektromos és elektronikus alkatrészek terén. Ezek között vannak a kábelezési rendszerek és a magas feszültségű akkumulátorok is. A prémium kategóriájú autók beltereinek gyártásában is piacvezető DRÄXLMAIER Group központi konzolokat, műszerfalakat, ajtókat és vezetőfülkei modulokat szállít. 2015-ben a DRÄXLMAIER Group 3,7 milliárd euró forgalmat bonyolított le.

Klienseik között van az Audi, BMW, Cadillac, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, Porsche, Tesla és a Volkswagen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: