2009-05-06 02:16:34• hírek • Szatmar.ro

Minimális győzelmek

Négy meccs, négy 1-0-ás győzelem, nyert a Dinamo, a Steaua, az Urziceni és a Beszterce.

A román labdarúgó Liga1 29., hétközi fordulójának első napján mind a négy meccsen ugyanaz az eredmény született. Érdekesség, hogy csak a Beszterce tudta otthon tartani a három pontot.

A Dinamónak a galaci meccsen nélkülöznie kellett első és második számú kapusát, Lobontot és Dolhát, így egyedüli épkézláb hálóőrük, Matache állt be a gólvonalra. A találkozó két hazai lehetőséggel kezdődött, majd maradt az „acélosok" fölénye, ám támadásaik folymatosan elakadtak. A félidő derekán ébredezett a Dinamo, előbb Niculescu kihagyott egy lehetőséget, a 31. perben azonban Danciulescu már pontos volt. A második félidőben a Galac teljesen kapuja elé szorította a vendégeket, ám nem tudott kiegyenlíteni, sőt, néhány veszélyes kontra végén a Dinamo eldönthette volna a három pont sorsát.

 

A Steaua az utolsó előtti Buzau otthonában lépett pályára és bizony megszenvedett a három pontért. A mérkőzés unalmasan kezdődött, az első helyzetig negyed órát kellett várni, ekkor azonban a katonacsapat megszerezte a vezetést: Toja lesen kapott egy labdát, azt Stancuhoz (fotó) továbbította, aki laposan előtte a hosszú sarokba. Kevéssel később Mansour egyenlíthetett volna, majd Moreno került helyzetbe, végezetül Mera lehetősége zárt a játékrészt. A második félidőben a hazaiak végig fölényben játszottak, a Steaua tartotta soványka előnyét, míg a nézők fanyaloghattak, mert meg kellett elégedniük azzal az egy-két helyzettel, amit a két csapat kialakított.

A második helyezett Urziceni tartja a lépést a Dinamóval, mivel nyerni tudott Konsztancán, míg a Beszterce nagy lépést a tett a bennmaradás felé, mivel, egyedüli hazai csapatként kedden, legyőzte a Brassót.

Eredmények:
Otelul Glac-Dinamo 0-1
gól: Danciulescu (31.)

Beszterce-Brassó 1-0
gól: Coroian (85.)

Farul-Urziceni 0-1
gólok: Apostol (43.)

Buzau-Steaua 0-1
gól: Stancu (16.)

 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: