2009-04-16 15:59:22• hírek • Parajdi Andrea

Díjmentes képzési lehetőségek

A Hans Linder Oktatóközpont kibővíti képzési lehetőségeit. A korábban meglévő angol, német és számítógép-kezelői képzések mellett újabb területeken is támogatni kívánják azokat a személyeket, akik fejlesztenék képességeiket.

„Napjainkban egyre jobban érződik a gazdasági válság hatása, s egyre több ember válik munkanélkülivé. Új kompetenciákkal, ötletekkel szerves része lehetünk a munkaközösségünknek, s bebiztosíthatjuk a meglévő állásunkat" - vázolta a képzési formák lehetőségeit Koczinger Tibor, a Hans Lindner Alapítvány igazgatója.

A Hans Lindner Oktatóközpontban jelenleg angol, német és számítógép-kezelői képzésekre van lehetőség, ám a tervek szerint a következő területeken is tanfolyamokkal, vagy személyre szabott, egyéni tanácsadással szolgálnak:

-önéletrajz-szerkesztés, (európai CV)

-elhelyezkedés a munkaerőpiacon

-karrier-tanácsadás

-vállalkozói alapismeretek

-vállalkozási szimuláció

-fundraising alapismeretek

-marketing

-csapatépítés

-sajtótájékoztatás

-arculatfejlesztés

-A komolyan gondolkozók mellett állunk, abban szeretnénk segíteni, hogy minél többen önfoglalkoztatóak legyenek, tehát több területen is önállóan megállják a helyüket - hangsúlyozta Koczinger Tibor igazgató.

A Hans Linder Alapítvány Fit for life programjának új képzési formái díjmentesen vehetők igénybe. Jelentkezni május elejéig lehet személyesen a Hans Lindner Oktatóközpontban, a George Boitor tér 11 szám alatt (tel: 0361-404472) és az Alapítvány székhelyén, a Ceahlaului utca 38 szám alatt ( tel. 0361-404471 vagy 0261-715136), illetve on-line a www.fundatiahanslindner.ro oldalon.

Koczinger Tibor és Oláh Norbert az új képzési formák lehetőségeit ismertették.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: