2009-03-01 13:35:04• hírek • Szatmár.ro

Díjaztuk a legszebbeket

Az elmúlt év decemberében hirdettünk meg a Szatmár.ro legszebb olvasója online szépségversenyünket. A díjak átadására szombaton került sor a Down Town Pub-ban.

Ahogyan arról már korábban tájékoztattuk olvasóinkat, a Szatmár.ro legszebb olvasója titulusért indított verseny izgalmas, szoros eredményt hozott. Az első helyezett Rozsi Orsolya Karolina lett, aki 256 szavazattal nyerte el a Szatmár.ro legszebb olvasója címet, míg a második helyezett, Nagy Hajnalka 231 voksot kapott, a több mint 1500 leadott szavazatból, a harmadik Res Brigitta lett, aki 225 szavazatot tudhat magáénak.

 

A szombati díjátadáson első és második helyezettünk volt jelen. A szavazás győztese, Rozsi Orsolya,  200 RON értékű nyereménycsomagban részesült az Aphrodité szépségszalon jóvoltából, valamint egy női kabátot is nyert a Blody Collection felajánlásával. Rozsi Orsolya már korábban részt vett Gimik szépe elnevezésű versenyünkön, melyen szintén a képzeletbeli dobogó legfelső fokára állhatott.

A szombati ünnepélyes átadáson elmondta, nagyon elégedett az eredménnyel és ez úton is szeretné megköszönni a szavazóknak, hogy rá voksoltak.

Nagy Hajnalka, a szépségverseny második helyezettje első éves egyetemista Kolozsváron. Fotóművészetet tanul és nagyon örül annak, hogy ezt a pályát választotta. Terve, hogy saját stúdiót nyithasson.

A Szatmár.ro legszebb olvasója szépségversenyre kedvese bíztatásával nevezett be. Ez volt számára az első ilyen jellegű megmérettetés, mely során kellemes tapasztalatokat gyűjtött, hiszen az olvasók második legtöbb szavaztatát tudhatja magáénak.

Bartha Zoltán marketingigazgató adta át a legszebbeknek járó nyereményeket

Rozsi Orsolya és Nagy Hajnalka - a verseny első és második helyezettje

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: