2009-11-30 16:24:12• hírek • Parajdi Andrea

Paulik Máté a Gimik szépe

Megvannak a Gimik szépe 2009 versenyünk fiú győztesei is. A tíz benevezett srác között szoros párbaj után megszületett a végeredmény. Paulik Máté a maga 658 szavazatával elvitte tőlünk az első helyezésnek járó értékes nyereményeket. Második helyen Árvai Szabolcs, harmadikként pedig Lozán Tamás futott be.

Két hét szavazás után az olvasóinktól összesen 3964 szavazat érkezett a tíz Gimik szépe 2009 fiú jelöltre. A szavazást november 30-án lezártuk, így befejeződött a Gimik szépe versenyünk második és egyben utolsó fordulója is. A legtöbb szavazatot azaz 658 voksot Paulik Máté, a Kölcsey Ferenc Főgimnázium tanulója gyűjtötte be, akitől mint megtudtuk korábban még sosem vett részt hasonló megméretésen, ám amint hallott a felhívásról mindenképpen szerette volna kipróbálni magát. Máténak a Szatmárnémeti Adidas Bolt utalványa volt a legvonzóbb nyeremény, így egyáltalán nem bánja, hogy első helyen futott be, pláne, hogy övé a Mark Cipőbolt és az Aphrodité Szépségszalon utalványa is. Mint mondja a Gimik szépe 2009 megtisztelő címet arra szeretné majd felhasználni, hogy a jövőben minél több fiút bátorítson arra, hogy hasonló versenyekre benevezzen, hiszen az erősebbik nem általában ódzkodik az ilyen típusú versenyeken való részvételtől.

A második helyet Mátétól alig néhány szavazattal lemaradva 629 vokssal Árvai Szabolcs, a Református Gimnázium tanulója szerezte meg, aki lapunknak elmondta egy ismerőse is részt vett a versenyen így jött az ötlet, hogy ő is benevezzen. -Az elején egy kicsit szégyenlős voltam, hogy ki mit gondol majd a részvételemről, talán ezért nem is gondoltam, hogy nyerni fogok. Igazából nem volt tervbe, hogy külön tanfolyamon nyelvet tanuljak, de ha már jött ez a nyeremény, akkor az angol nyelvismeretemet szeretném tovább fejleszteni - mondja Szabolcs, aki a mezőnyt látva abszolút nem számított arra, hogy a dobogós helyezettek között fog végezni.

Harmadikként 506 szavazattal Lozán Tamás végzett, aki szintén a Református Gimnázium tanulója. Tamás lapunknak elmondta próba szerencse alapon iratkozott be a versenyre, miután az édesanyja látta a felhívásunkat. A beiratkozáskor számára nem volt súlya a legjobbaknak járó nyereményeknek, később azonban a Bridge Language Study House által felajánlott nyelvtanfolyamot nézte ki magának. Mint mondja nem szokott edzésekre járni, ám a Fitland által felajánlott utalványt mindenképpen fel fogja majd használni.

A Gimik szépe 2009 versenyünk lány és fiú nyertesei december 3-án, csütörtökön 18 órától a Chilly Csárdában ünnepélyes keretek között vehetik át a felajánlott nyereményeket.


Árvai Szabolcs, Paulik Máté és Lozán Tamás
Árvai Szabolcs, Paulik Máté és Lozán Tamás


A Gimik szépe 2009 fiú versenyzőinek szavazatai:

1.Paulik Máté 658

2.Árvai Szabolcs 629

3.Lozán Tamás 506

4.Fedák Márk István 447

5.Fodor Gábor 444

6.Kása-Balogh Gergő 395

7.Igaz Máté 299

8.Filip Marco 253

9.Kocsis Barna 196

10.Starotchi Norbert 137

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: