2009-12-03 19:32:09• hírek • Parajdi Andrea

Díjaztuk a legszebb gimiseket

Átadtuk a Gimik szépe 2009 versenyünk dobogós helyezettjeinek járó díjakat. Most, hogy már a fiuk között is kialakult a végeredmény, a legszebbeket mind egyszerre, csütörtökön délután a Chilly Csárdában jutalmaztuk. Az addig csak képekről ismert versenyzőkkel mi személyesen is találkoztunk, Önöknek pedig most újabb fotókat mutatunk be róluk.

Ahogyan azt mondani szokás, egyszer mindennek vége kell legyen - az októberben elindított Gimik szépe versenyünknek mi most tettük ki a pontot a végére azzal, hogy minden dobogós helyezettnek átnyújtottuk a partnereink által felajánlott értékes nyereményeket. Panaszra úgy gondoljuk nincsen okunk hiszen a Szatmár.ro második alkalommal megszervezett Gimik szépe versenyének résztvevőire egy hónap alatt közel tízezren adták le voksukat. A verseny úgy a lányok mint a fiúk esetében is mindvégig fej-fej melletti pontszámokkal alakult.

A lányok közül a nagykárolyi Elhárd Nóra került ki győztesként, aki csütörtökön átvehette tőlünk a Mark Cipőbolt 150 lejes, a Szatmárnémeti Adidas bolt 150 lejes és az Aphrodite Szépségszalon szintén 150 lejes utalványát. Nórát emellett a Szatmári Magyar Hírlap is megajándékozta egy negyedéves előfizetéssel, ugyanis mint kiderült, a fiatal lány édesapja a Hírlap hasábjain értesült a versenyről, majd ezt követően nógatta lányát, hogy jelentkezzen. A fiúk közül első helyen végzett a Kölcsey Ferenc Főgimnázium diákja Paulik Máté, aki szintén kézhez kapta a Mark Cipőbolt, az Adidas bolt és az Aphrodite Szépségszalon utalványait.

A másodikként befutott csengeri lányt, Osváth Edinát és a Református Gimnázium tanulóját Árvai Szabolcsot a Bridge Language Study House egy 360 lej értékű nyelvtanfolyammal jutalmazta.

Harmadikként végzett a lányok közül Erdei Andrea, a fiúknál pedig Lozán Tamás - mindketten a Református Gimnázium diákjai - akik Kerekes Emőkétől, a Fitland tulajdonosától vehettek át egy 200 lejes utalványt.

A Szatmár.ro csapata ezúton is szeretne minden versenyzőnek köszönetet mondani a részvételért, illetve a partnereknek a támogatásért. Azoknak a gimiseknek, akik így utólag már bánják, hogy kimaradtak a szépségviadalból, üzenjük: a jövőben (az legyen titok, hogy mikor) még lesz lehetőségük versenybe szállni.

 



A nyertesek


Kerekes Emőke a harmadik helyezettekkel


A legszebb gimis lány és kedvese


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: