2007-06-05 20:07:42• hírek • István Löchli

Díjazták környezetvédőinket

 A Szatmár Megyei Környezetvédelmi Ügynökség munkáját Bukarestben is elismerték.

A környezetvédelem fontosságának a közvéleményben való tudatosításáért kapott díjat Bukarestben a Szatmár Megyei Környezetvédelmi Ügynökség, a Környezetvédelem Világnapja alkalmából.

A tevékenységért járó elismerő oklevelet a keddi napon Békéssy Erzsébet, a Szatmár Megyei Környezetvédelmi Ügynökség igazgatója vehette át a Képviselőház Constantin Brancusi termében, több politikai képviselő és Románia több városából érkezett környezetvédelmi igazgatók jelenlétében.

A  Szatmár Megyei Környezetvédelmi Ügynökség valóban kiérdemelte ezt a kitüntetést, hiszen sokat tettek azért, hogy megyénkben fontos szerepet kapjon a környezet megóvása. Elsődleges feladatuknak tűzték ki, hogy a fiatal generációkban tudatosítsák a környezetvédelem szükségességét.

Az ENSZ Környezetvédelmi Világnapján a Szatmár Megyei Környezetvédelmi Ügynökség is több programot szervezett, köztük pedig kiemelkedő négy oktatási intézmény hulladékgyűjtő versenye. Ezzel a már hagyományos programmal is azt a célt kívánják szolgálni, hogy a fiatalok játékosan és örömmel segítsenek abban, hogy szép, tiszta és rendezett környezetben éljünk.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: