2019-09-19 10:10:28• hírek • Bede Emőke

Díjazták az országos szintű felmérőn és az érettségin 10-esre vizsgázó diákokat

Darius Filip prefektus csütörtökön délelőtt díjazta azokat a diákokat, akik a tavalyi tanév végén kiválóan szerepeltek, azaz 10-est szereztek az országos szintű felmérőn, illetve az érettségi vizsgán.

Az elismerést a tanintézmények és a Szatmár Megyei Tanfelügyelőség képviselőinek jelenlétében adták át, elsőként a nyolcadik osztály végén kiválóan vizsgázó diákoknak. Haiduc Oana Andreea, Moroz Alexandra, Nistea Roberta Denisa (Balcescu-Petőfi Általános Iskola), valamint Stancioiu Blanca (Grigore Moisil Általános Iskola) az elismerő oklevél mellett 1 000 lejes pénzjutalmat vehettek át. A lányok ebben a tanévben már mindannyian a Mihai Eminescu Főgimnáziumban folytatják tanulmányaikat kilencedikes diákként.


Az érettségi vizsgán a 2019-es tanév végén csak egyetlen diáknak sikerült 10-est szereznie a megyében. Az Avasfelsőfalui Elméleti Líceum egykori diákjának, Teodora Baraiannak az eredményeit 3 000 lejes pénzjutalommal honorálták, melyet a lány hiányában az édesapja vett át. A díjazott jelenleg a bukaresti Alexandru Ioan Cuza Rendőriskola hallgatója, épp ezért nem tudott részt venni az ünnepségen sem.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: