2016-03-25 16:46:07• hírek • Szatmár.ro

Díjazták a legjobb húsvéti verseket és rajzokat

Az előző évhez képest háromszor annyi résztvevője volt a húsvéti témájú versenynek.

Jól sikerült a tavalyi évben a Szatmárnémeti RMDSZ Nőszervezetének vetélkedője, ezért idén is megszervezték a húsvéti témájú versenyt. Sőt, bővítették is, hiszen most a locsolóversek mellett húsvéti hangulatú rajzokat is vártak a kisdiákoktól. A siker pedig idén sem maradt el: 13 iskola vagy egyéb oktatási intézmény tanulói vettek részt a versenyben, összesen 30 igen eredeti locsolóvers született és több mint 100 rajz érkezett a pályázatra.

A díjkiosztást pénteken 15 órától a Zöld Házban tartották. Ezen Poszet Kinga főszervező, a nőszervezet elnöke adta át a díjakat a legjobb alkotások készítőinek, illetve több különdíjat is kiosztott. Az első és a második helyezettek mindkét kategóriában Babytrend vásárlási utalványban részesültek, a harmadik helyezettek pedig könyvvásárlási utalványt és Aquastar belépőt kaptak. A különdíjasok kisebb ajándékcsomagoknak örülhettek.

A költemények versenyében Joldos Márk végzett az élen, második lett Katona Péter, harmadik pedig Halász Melisa. A rajzok közül a zsűri szerint Oláh Anna alkotása lett a legjobb, a második helyen Berei Dominik Csongor, a harmadikon Bakonyi Rita Krisztina végzett.

A pályázatban egyébént a Tasnádi Általános Iskola volt a legtermékenyebb: a diákok összesen 11 verset írtak és 27 rajzot készítettek.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: