2010-02-07 19:17:01• hírek • Szatmár.ro

Díjazták a horgászokat

Nem volt rosszabb a 2009-es versenyév a megyebeli horgászok számára, mint az ezelőttiek: szép eredmények születtek a megmérettetéseken.

Azt, hogy gazdag volt fogásban az esztendő, jelzi, hogy megyei rekord-csukafogás született: a 16 kilós példány megközelíti az országos rekordot. A megjelenteket az egyesület ügyvezető igazgatója, Tepfenhart Adalbert köszöntötte, majd sor került a tavalyi díjak kiosztására.

Díjazottak: rekord amúr 2009: Szendrey Gyula (17,8 kilogramm), rekord harcsa: Mali Attila (16 kilogramm), rekord csuka: Iurişniţi Petre (16 kilogramm), az év szponzora: Kovács Máté, az év embere: Márka Ramona. Versenykategóriák: 1. gyerekek: Márka Ruben, Dano Luis, Antal János, 2. csapatbajnok: a Pelikán csapata (Simonca Răzvan, marinescu Ciprian, Haraszthy Sebi, Haraszthy Lali, Tepfenhart Adalbert, Kelemen György), 3. rakóbotos bajnok: Ardelean Romeo, 4. matchbotos bajnok: Haraszthy Lali, 5. feederbotor bajnok: Savu Ciprian. A díjkiosztás után a horgászok az idei sikerekre koccintottak.


Szép eredmények születtek a megmérettetéseken


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: