2018-11-23 07:12:56• hírek • Szatmár.ro

Díjazták a gyermekvédelmi hálózat szárnya alá tartozó fiatal tehetségeket

A Gyermekjogi világnap alkalmából november 22-én délután ünnepélyes keretek között díjazták a megye Szociális és Gyermekvédelmi Igazgatóságának szárnyai alá tartozó tehetséges gyerekeket.

Az ünnepséget Mariana Dragos, az intézmény igazgatónője nyitotta meg beszédével, melyben a gyermekek páratlan tehetségét és szorgalmát méltatta, és megköszönte a munkatársainak, valamint a nevelőszülőknek a kitartó munkát. Az odaadás és az önzetlen szeretet hiányában ezek a kiváló eredmények nem jöhettek volna létre. A gyermekeket dicsérő szavakkal bíztatta, hogy továbbra is ügyeskedjenek, merjék megmutatni tehetségüket a világ számára.

 

A gyermekvédelmi hálózathoz tartozó fiatal tehetségek támogatása mindennél fontosabb, és az elismerés nélkülözhetetlen. Ezért is jött létre a csütörtök délutáni rendezvény, melyen a hazai és nemzetközi versenyeken jó eredményeket elért diákokat tüntették ki, oklevéllel és apró meglepetésekkel ajándékozták meg őket. Például szolgálnak ők a többi nebuló számára, akiknek a saját útjuk megtalálása sokszor nehéz feladatnak bizonyulhat.

 

A díjazottak kategóriánként:

 

Vers kategóriában: Ursan Marcel.

 

Önkéntesség kategóriában: Varga Melinda, Bumbar Cristina és Lazăr Lenuța. A díjakat átadta Mariana Dragoș vezérigazgatónő.

 

Intézményi ellátásban részeülő gyermekek és fiatalok tanácsának kategóriájában: Tar Ștefan. A díjat átadta Mihaela Crasnai, a Megyei Tanács főjegyzője.

 

Néptánc kategóriában: Gorcsi Denisa, Virág Gabriela Elisabeta, Virág Iosefina Mariana, Pischiş Alex, Pater Cristian, Pater Maria, Hasan Vasile, Varga Petruţa Mirabela, Pischiş Marius, Dana Anamaria, Varga Ilie és Balog Claudia.

 

Modern tánc: Gașpar Maria és Varga Ancuța. A díjakat átadta Eugenia Ardelean vezérigazgató helyettes.

 

Fotóművészet kategóriában: Vadász Dávid, Santa Florica, Raita Jazmina, Lingurar Călin és Balázs Pamela. A díjakat átadta Marcela Pop gazdasági igazgatóhelyettes.

 

Sport kategóriában: Canalos Radu Rambo, Varga Claudiu, Dana Jose Armando, Leleczi Miklás, Horvath Alexandru, Sereş Sebastian,Varga Marius, Ardelean Marius, Pavel Petru Daniel, Pavel Paul Emil, Oprea Raul és Oprea Sergiu. A díjakat átadta Adina Maier, a gyermekvédelmi részleg menedzsere.

 

Zene kategóriában: Kurpe Adrian Cristian, Bogar Alex, Mecleș Luisa, Boroș Andrei és Gherebeneș Mirela Ioana. A díjakat átadta Ana Irimia főtanácsadó, a rendezvény főszervezője.

 

Az eseményt első ízben rendezte meg az igazgatóság, de a jövőben hagyományt szeretnének belőle teremteni. A tehetséget gondozni kell, a szorgos munkának így eredménye is lesz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: