2008-04-16 16:36:00• hírek • Szatmar.ro

Két év munkájának eredménye

 A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal megkapta az ISO 9001 minősítést. 

 

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal a napokban kapta meg az ISO 9001 minősítést, az európai minőségi normák szerint végzett hatékony tevékenysége jeléül.

-Nagy elismerés ez a Polgármesteri Hivatal számára, hiszen ezzel is bizonyíthatjuk a kőkemény munkát. - számolt be Ilyés Gyula polgármester. Hozzáteszi, két éven át dolgoztak azon, hogy a helyi adminisztráció olyan elvárások alapján működjön, amellyel megszerezhetik ezt, a napjainkban már nélkülözhetetlen minősítést.

Az ISO 9001 minősítési rendszer már minden cégre, vállalatra és hivatalra majdnem, hogy kötelező, hiszen egy ilyen elismerés birtokában nagyobb lehetőségek tárulkoznak ki. A Polgármesteri Hivatal jól megszervezett belső működése, új feladatkörök beiktatásának módszerei, illetve a lakosság irányában végzett tevékenységek mibenlétei, mind megfelelőek voltak az ISO 9001 kritériumainak.

A minősítés értelmében a lakosságot egy adott problémával kapcsolatban időben ki kell szolgálni, és a lakosság által felvetett kérdéseket gördülékenyen és hatásosan kell kezelni. Ez egy nagy lehetőség a lakosság és a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal számára is, hiszen mindenki érdeke azt kívánja, hogy az ügyintézés és a lakosság közötti kapcsolat minél harmonikusabb legyen.

P.A. 


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: