2012-05-30 13:32:17• hírek • Póti Orsolya

Díjazták a Hám János Iskolaközpont legjobbjait

Május 30-án díjak és érdemoklevelek átadására került sor a szatmárnémeti Kálvária templomban. A Hám János Iskolaközpont legjobb diákjait, a legaktívabb tanárokat és a szülőegyesület oszlopos tagjait tüntette ki a tanintézmény vezetősége.

Szerda délelőtt 8 órától a Kálvária templomban került sor szentmisére, melynek keretében a szatmárnémeti Hám János Római Katolikus Iskolaközpont legjobb tanulóit díjazták, mindazokat, akik szép eredményeket értek el a 2011/2012-es tanév folyamán.

Az ünnepségen nem csak a különféle tantárgyversenyeken, vetélkedőkön ügyesen teljesítő diákok részsültek érdemoklevélben és jutalomkönyvben, hanem azok is, akik aktív szerepelői voltak az iskolaközösség által rendezett tevékenységeknek. A díjakat Ádámkó István, az iskola vezetője és Kóczinger Éva aligazgatónő nyújtották át a diákoknak.

Nem csak a tanulóknak, hanem a tanáraiknak is jól esik a dicséret és a biztatás, így ők is kitüntetésben részesültek. A tanintézmény legaktívabb pedagógusainak Nm. Ft. Schönberger Jenő püspök nyújtotta át a díjakat.

Az ünnepség keretében az iskolaközpont vezetősége az Adsonatum Szülőegyesületnek is köszönetet mondott a nagylelkű támogatásért, azáltal, hogy az egyesület oszlopos tagjait szimbolikus jutalomban részesítették.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: