2015-12-11 12:35:16• hírek • MTI

Díjat kapnak Szatmárhegy kiemelkedő sportolói

Két Európa-bajnoki címig jutott lakosát is megjutalmazta Szatmárhegy helyi tanácsa.

Valószínűleg nem sok Szatmár megyei község büszkélkedhet azzal, hogy két Európa-bajnok is van a lakói között. Szatmárhegyen pont ez a helyzet, a település vezetői pedig meg is becsülik a kiemelkedő eredményekkel büszkélkedő sportolókat.

A napokban Szatmárhegy helyi tanácsa Ulici Paulát jutalmazta 1000 lejjel, ugyanis az ifjú karatéka Lengyelországban Európa-bajnok lett, ám az általa elért eredmények között ott van a világbajnokságon szerzett harmadik hely is.

Nagyjából másfél hónapja egy másik Európa-bajnok is átvehette a jutalmat: a K1-es Szűcs Barnabás eredményeit ismerték el eképpen.

"Támogatjuk a sportolókat, hogy eredményeikkel öregbítsék és minél messzebb vigyék el Szatmárhegy község hírét" - magyarázza Szűcs Szabolcs polgármester.

Szatmárhegy egyébként nem csak küzdősportokban jó. A község focicsapatát néhány éve alapították, az ötödik ligból idén jutottak eggyel feljebb. "A csapat elég lentről indult a tabellán, most a középmezőnyben vagyunk, de így volt ez az ötödik ligában is" - mondja a polgármester. A focicsapat működtetését Fehér Tamás helyi tanácsos vállalta fel, aki sok időt és energiát áldoz rá, hogy rendben menjenek a dolgok.

Díjazták a K1-es Szűcs Barnabást is

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: