2013-12-16 15:07:59• hírek • MTI

Dicséret az utcán zongorázó cseh rendőrnek

Megdicsérte az utcán zongorázó közlekedési rendőrt a cseh rendőrség vezetője, aki szerint az eseményről készült YouTube-videó nagyon jót tett a testület imázsának.

A harminc másodperces, mobillal készült felvételt 800 ezer alkalommal tekintették meg a közösségi videomegosztó portálon - emlékeztetett a BBC News.

A pár napja feltöltött videón látható, amint a fiatal egyenruhás rendőr leül egy prágai utcai árkád alatt álló zongorához, és néhány taktust játszik egy dél-korai szerző River Flows In You című  művéből.

Martin Cervicek, a rendőrség vezetője elismerte, hogy a kezdő rendőr többet tett a testület imázsának javításáért, mint amit ő maga valaha is el tudott volna érni.

A zongorázó rendőr hat hete lépett be a rendőrséghez, de jelenleg kétségtelenül ő a leghíresebb tagja. A rendőrfőnök személyesen is beszélt vele, gratulált neki és hasonló sikereket kívánt rendőri pályafutásához. A felettes a beszélgetésen azért arról is felvilágosította, hogy mit tehet és mit nem egy szolgálatot teljesítő rendőr.

A cseh főváros utcáira egy kávéház-tulajdonos helyezett el zongorákat, hogy a járókelők szabadon játszhassanak rajtuk, és ezzel felpezsdítsék a város hangulatát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: