2006-10-03 23:36:22• hírek • Noemi Brigitta Boros

Diáktanácsok Európában

A nagybányai Németh László Elméleti Líceum Diáktanácsa országos képzést hirdet meg „Diáktanácsok Európában" címmel október 13-15 között. Az előadások során szó lesz a diáktanácsok, diákszervezetek iskolai aktivitásairól, egymásközti kapcsolatáról, valamint az európai pályázási lehetőségekről.

Az előadássorozat célja, hogy rámutassanak az optimális diáktanács-működésre, illetve a pályázati lehetőségek felhasználásának szükségességére. Szervezetenként 2 személyt várnak. A képviselők készüljenek 10 percnyi bemutatóval a diáktanács munkájáról, eddigi életéről (ami használható: diákújság, weboldal, plakátok, szórólapok, évkönyvek, rövidfilmek, albumok, beszámolók).

Szállás, étkezés biztosítva. A képzés helyszíne Nagybánya, a résztvevők az ANT-bentlakásközpontban lesznek elszállásolva.

A jelentkezési űrlap a
www.nagybanya.ro/nemethlaszlo/jelentkezes/jelentkezes.rtf oldalról tölthető le, majd e-mailben kell elküldeni azokat az apjoknorbert@ gmail.com címre. A jelentkezéseket a szervezőbizottság bírálja el. A jelentkezés határideje október 4-e, szerda.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: