2017-06-14 13:43:17• hírek • (x)

Diákoknak szervez pénteken nyílt napot a PrimaGym

Következik a nagyvakáció, tedd fittebbé magad Szatmárnémeti kedvec edzőtermében!

A PrimaGymnél a diákokra is gondolnak! Június 16-án, azaz pénteken 12 és 15 óra között a 14-18 éves diákok számára szerveznek nyílt napot, hogy megtudhassák: a nyakukba szakadt szabadidőt akár aktív pihenéssel is eltölthetik!

A PrimaGymnél profi edzők segítenek abban, hogy testalkatodnak és korodnak megfelelő edzésekkel javíts állóképességeden és közérzeteden!

Pénteken 12 és 12.50 között DeepWORK edzésen vehetsz részt – ha tetszik a pörgős, elektronikus zene. 13 és 13.50 között kipróbálhatod a Cross Traininget – ha imádod a versengést. 14 és 14.50 között pedig Zumba Party lesz, ha le szeretnéd táncolni magadról a kilókat! 12 és 15 óra között a PrimaGym fitness-termében kipróbálhatod a gépeket is, természetesen szakértő edző felügyelete alatt.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget és kóstolj bele az edzőterem által kínált lehetőségekbe! Sőt, legyél ott az elsők között és vigyél magaddal egy barátot/barátnőt is. Az első tíz, nyílt napra érkező ugyanis egy hétre szóló négyalkalmas bérletet kap ajándékba! Sőt, az első tíz bérletvásárló mindössze 60 lejért kapja meg az egész hónapra szóló fitness- vagy aerobic-bérletet!

Akik pedig kipróbálnak három mozgásformát, azok részt vesznek a nyílt napi tombolán, amelyen egy egyhónapos, bármilyen edzésre feljogosító bérletet fognak kisorsolni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: