2012-04-02 16:40:16• hírek • Szatmár.ro

Diákokkal találkozott Csehi Árpád

A Mircea Eliade Általános Iskola  diákjait fogadta a Szatmár Megyei Tanács elnöke.

Az iskolások egy projekt keretein belül tettek látogatást Csehi Árpádnál. A projekt címe: ALAPozz az oktatásra, a célja pedig, hogy a gyerekekben kialakuljon a közgazdasági öntudat és hogy felnőttként a társadalom hasznos tagjai legyenek.

A Szatmár Megyei Tanács elnöke bemutatta az ifjaknak a közintézmény működését és a témaköröket, amelyekben a tanács döntéseket hoz. A gyerekek ezt követően kérdésekkel bombázták a tanácselnököt, érdeklődtek afelől, hogy hogyan osztják szét a költségvetés összegeit és hogy milyen nagy projektek zajlanak most Szatmár megyében.

Csehi azt ajánlotta a megyei tanács munkája iránt érdeklődő diákoknak, hogy látogassanak ki a Nagykárolyi Kastélyhoz, illetve a Szamosdobi szeméttelepre, hogy megismerkedjenek az elmúlt évek két nagy munkájával, megvalósításával, melyekre méltán büszke lehet Szatmár megye.

A Sorana Bojuc Teodorescu tanárnő által vezetett diákcsapat tagjai nagyon érdeklődőek voltak a Megyei Tanács munkájával kapcsolatban és kijelentették: az alárendelt intézmények közül is meglátogatnának néhányat.


Csehi Árpád a Lucian Blaga iskola diákjaival találkozott

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: