2012-11-28 18:10:22• hírek • Szatmar.ro

Diákokkal meccsel vasárnap a VSK

Hír még a VSK háza tájáról, hogy az együttes egyik erőssége, Annemarie Parau (fotó) a polgármester sportügyekért felelős személyes tanácsadója lesz.

Két nehéz mérkőzés vár a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapatára a hét hátralévő részében. Alig négy nap leforgása alatt előbb az orosz Csevakata Vologdával csapnak össze a FIBA Európa Kupában, majd a hetet Szatmárnémeti tizenegy tanintézményének csapatai elleni maratonnal zárják.

A csütörtökök 18.00-kor kezdődő meccs tétje a csoportelsőség. Sajnos azonban nem a VSK, hanem a Csevakata számára. A vologdai gárda jelen pillanatba vezeti az A csoportot a Montpellier előtt, ám győznie kell az Ady Endre utcában, ha meg akarja tartani vezető pozícióját. Erre sajnos minden esélye meg is van, odahaza 74-38-ra lépte le Dan Fleseriu együttesét.

A Csevakata egyébként jelenlen hetedik az orosz bajnokságban, ám az ottani pontvadászat erejéről mindent elmond az a tény, hogy tíz csapatából hét részt vehet a két európai kupasorozatban!

A kupameccs fáradalmainak kipihenése után vasárnap a VSK lányaira egy igazi maraton vár: öt-öt percet játszanak majd a 11 szatmárnémeti középiskola hét fiú és négy lánycsapatával. Mindez az első alkalommal megrendezendő Szatmári Kosárlabda Napja rendezvény keretében történik majd, ahol a diákok egymással is összemérik tudásukat egy bajnokság erejéig.

A vasárnapi meccs-maraton 09.00-kor kezdődik és a tervek szerint 15.00-kor ér véget.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: