2010-12-19 19:47:31• hírek • Szatmár.ro

Diákok köszöntötték a tanácsosokat

Szombaton tartotta ülését a Sárközújlaki Helyi Tanács.

A tanácsosok határozata értelmében 2011-ben nem módosulnak a helyi adók és illetékek a város szintjén, ugyanis azok amúgy is igen magasak - a várossá válást követően ugrottak meg jelentős mértékben.

Ahogy az karácsony közeledtével szokás, az általános iskolások karácsonyi dalokkal köszöntötték a testületet, köszönetül az idén is kiosztott ajándékcsomagokért. A diákokat ifj. Csáki Ferenc zenetanár készítette fel.

Az ülés napirendjének első pontja költségvetéskiegészítés volt: bizonyos, fel nem használt összegeket át kellett csoportosítani. Többek között az iskola 23 000 lejt, a líceum 10 000 lejt kapott, és vásárolnak egy munkagépet is.

Lejárt az 5 év, meg kellett emelni az ovrosi rendelők bérleti díját - az eddigi évi 1 euróról havi 80 banira módosították egy négyzetméter bérletét. Székely Zoltán tanácsos tiltakozást juttatott el a testülethez, amelyet a „különfélék" megvitatása során olvasott fel az üléselnök, Seer Gyula. Székely mellőzöttnek érzi magát amiatt, mert a város vezetése több alkalommal is utolsó pillanatban értesítette őt a tanácsülésről - ezúttal például az ülés időpontja előtt fél órával. Székely a közigazgatási törvényre hivatkozva a Prefektúrához is eljuttatja beadványát.


Diákok köszöntötték a tanácsosokat
Diákok köszöntötték a tanácsosokat


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: