2018-05-17 05:57:21• hírek • Szatmár.ro

Diáknapokra készül a MIK

Szatmári Diáknapokat szervez június 7-10 között a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés. A rendezvénysorozat a fiatalságot, különösképpen a szatmári gimnazistákat kívánja megszólítani, ám a csapatfeladatokat kísérő programokra, koncertekre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Évről-évre nagy népszerűségnek örvendenek a nagyvárosokban szervezett diáknapok, ahová még a szatmári fiatalok is előszeretettel utaznak azért, hogy megmérettessék magukat csoportfeladatokban és jól érezhessék magukat barátaik társaságában. Idén viszont anélkül élhetik át a pörgős, kreatív- és sportfeladatokkal, karaokéval, táncmaratonnal és koncertekkel tarkított eseménysorozatot, hogy át kellene lépniük a város határát.

A Magyar Ifjúsági Kezdeményezés az előző évek mintájára, ám dinamikusabbá és tartalmasabbá téve szervez június 7-10 között Diáknapokat Szatmárnémetiben, amire 9-12. osztályos tanulókból verbuvált csapatok jelentkezését várják. A napközben zajló játékok mellett, esténként bulikon pihenhetik ki a fiatalok a nap fáradalmait, ahová,– mint az előző években is –, a szervezők neves fellépőket, zenekarokat hívtak meg. A csapatok első körben május 25-én és június 1-jén találkoznak egy-egy promóparti, csapat-összekovácsoló buli alkalmával, majd a további programok június 7-től veszik kezdetüket. A konkrét feladatokat, helyszíneket és fellépőket egyelőre fedje még homály, de a szervezők garantáltan tartalmas és minőségi szórakozást ígérnek mindazoknak, akik részt vesznek majd a rendezvénysorozaton.

Bár az eseménynek már többéves hagyománya van, tavaly először sikerült oly módon átgondolni a programokat, hogy abba ne csak hazai és külföldi fellépők férjenek bele, hanem – a visszajelzéseket alapul véve – csapatjátékokkal is színesítsék a Szatmári Ifjúsági és Diáknapokat.  Ezt továbbgondolva, a cél idén is az, hogy a fiatalok amellett, hogy jól érzik magukat, egyénileg és csapatban is bizonyíthatják rátermettségüket, tudásukat és ügyességüket.


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: