2018-06-21 08:32:52• hírek • Bede Emőke

Diadalmaskodtak az egri önkéntes tűzoltók

Szerdán a Daniel Prodan Stadion adott otthont az önkéntes lánglovagok versenyének, melyen nem csak a Szamos Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségének szárnyai alatt működő önkéntesek mérték össze tudásukat, hanem a magánszektorban tevékenykedő csapatok is.

A megmérettetésen nyolc ISU-hoz tartozó önkéntes csapat képviseltette magát, a magánszférából pedig öt csapat állt rajtvonalhoz. A versenyzőket nem csak a nyári nap, de a versenyszellem is fűtotte, így az összecsapás igazán jó hangulatú és izgalmas volt.
 

A nap végére kialakult a végső sorrend. A Szatmár megyei települések csapatai közül Egri győzedelmeskedett, második helyen pedig a sárköziek végeztek. A dobogó harmadik fokára a királydaróci csapat állhatott. A magánszektor legjobbja az Unio csapata lett, második helyen az Electrolux Románia csapata végzett, a harmadik helyre pedig a Polipol csapata küzdötte be magát. Az első helyen végzett csapatokra további izgalmak várnak, ugyanis részt vehetnek a megyeközi szakaszon, melyet júliusban szerveznek meg Temesváron.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: