2014-05-22 10:24:08• hírek • Kocsis Zoltán

Diaconescu-invázió a vasúti aluljáróban

„Sehol, egyetlen más erdélyi városban nincs ennyi illegálisan kifüggesztett választási plakát és banner, mint Szatmárnémetiben", hívta fel a figyelmet a városunkban uralkodó közrendre Pataki Csaba RMDSZ-es szenátor keddi sajtótájékoztatóján.

A kampány vége felé közeledve azonban a helyzet nemhogy javult volna, de romlott! A nagyobbik kormánypárt mellett egy másik képviselőjelölt van, amely folyamatosan fittyet hány a törvényre.

Az Olt megyei önjelölt volt az első, amely molinóját kiaggatta a Hegyi úti felüljáróra. Példáját aztán követték a szociáldemokraták.

Dan Diaconescu aztán gondolt egyet, szerda délután pedig gyakorlatilag teljesen kitapétázta molinióval az egész vasúti aluljárót. A májusi késő esti közvilágítást visszatükrőző bannerek már-már impozánsok voltak, ha nem lettek volna felháborítóak.

Érdemes ezzel szemben megnézni azt a fényképet, amelyet két napja Maskulik Csaba RMDSZ-es városi tanácsos posztolt a Facebook-oldalán. A képen egyetlen egy választási banner sem látható. Pedig május 20-án, azaz kedden készült. És nem valahol külföldön, hanem a közeli Nagybányán. Mert így is lehet!

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: