2007-08-10 17:11:10• hírek • István Löchli

DiCaprio nem kampányol

 Leonardo DiCaprio egyik amerikai elnökjelölt mellett sem kíván kampányolni.

2008-ban tartják az amerikai elnökválasztást, ám Leonardo DiCaprio ezúttal egyik jelölt mellett sem indít kampányt – a színész elmondta, hogy a címért ringbe szálló politikusok közül egyik sem "inspirálja".

A Véres gyémánt sztárja a 2004-es elnökválasztási kampány idején lelkes híve volt John Kerry demokrata jelöltnek, olyannyira, hogy 14 államot is hajlandó volt végigjárni támogatása érdekében.

Ezúttal azonban DiCaprio elismerte, hogy a jövőre esedékes elnökválasztás nagy esélyesei – a demokrata Hillary Clinton és Barak Obama és a republikánus Ron Paul – egyelőre nem nagyon mozgatták meg fantáziáját környezetvédelmi programjukkal.

"Az igazat megvallva, még mindig várakozó állásponton vagyok. Még nem hallottam olyan jelöltet, aki olyan környezetvédelmi politikát kínált volna, ami inspirálólag hatott volna rám" – nyilatkozta a színész.

Kerry-re és választási kampányára visszautalva elmondta: "Szerintem neki fantasztikus környezetvédelmi programja volt. ezúttal még nem hallottam olyan jelöltet, aki összehasonlítható lenne vele. Várok arra, hogy feltegyék a helyes kérdéseket és ezeknek a jelölteknek nagyon világos, kézzelfogható válaszokat kell adniuk arra nézve, hogy mit szándékoznak tenni ezen a területen – nem csak szavakra van szükség. Kőkemény tényeket akarok hallani."

danubius.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: