2011-10-28 09:08:49• hírek • www.blikk.hu

Détár Enikőre lecsapott a TV2!

Csatornát váltott, és a férje ellen megy Détár Enikő, az RTL Klub egykori sztárja!

A színésznő nem sokáig hevert parlagon kirúgása után, férje, a Barátok köztben alapszereplő Rékasi Károly kenyéradójának konkurenciája máris lecsapott rá. Úgy tudjuk, Détárt csúcsgázsiért szerződtette le a Jóban Rosszban produkció, fizetése hét számjegyűre rúg! A színésznő máris munkába állt, egy gazdag hoteltulajdonost alakít majd a képernyőn - nem egészen egy hónapig szerepel majd.

– Amíg az RTL-nél dolgoztam, eszembe sem jutott, hogy én egyszer TV2-s leszek, aztán miután kirúgtak, megfordult a fejemben, hogy milyen vicces lenne, ha a Jóban Rosszban sorozatban játszanék. Mókás lesz a férjem konkurenciájának lenni. Nagyon örültem a felkérésnek! – mondta Enikő, aki nehéz időszakon van túl.

Kálváriája a hangszálproblémáival kezdődött, majd derült égből villámcsapásként kihúzták a lába alól a talajt, amikor közölték vele: kirúgták az RTL Klubtól. A színésznő nem vádaskodott, nem haragudott, nem kérdezősködött; tudomásul vette a döntést, amelyet még édesanyja betegsége is tetőzött. A színésznő elindult a lejtőn, idegei felmondták a szolgálatot, kimerült, összeomlott, ezért elvonult egy szanatóriumba pihenni.

A munka azonban mindig gyógyír volt számára, mert ahogyan fogalmaz, ő a színpadon érzi otthon magát, neki az a biztos talaj. Decembertől pedig újra képernyőre kerül, az estéket azonban nem lesz egyszerű összehangolnia, mert a családjával nem akarnak kihagyni egyetlen részt sem a két sorozatból.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: