2010-01-28 15:14:07• hírek • www.ma.hu

Détár Enikő vissza akarja kapni a hangját

Tavaly márciusban, műtött térdével még színpadra állt a színésznő, ám úgy tűnik, hangszálműtétje után azonban tényleg korainak tartják visszatérését. Détár Enikő karrierjét kockáztatja, ha nem tartja be az utasításokat.

Tavalyi térdműtétje után a kelleténél előbb állt színpadra Détár Enikő - benne azonban igen erős a bizonyítani akarás és az elhivatottság. A hangszálműtétje utáni visszatérést azonban sokan korainak tartják. Enikő számára nagy a tét: hangja nélkül elfelejtheti karrierjét!

Most ismét hallgatást tanácsolt neki orvosa, amit a sztár egyre nehezebben visel. Szerinte egy nőnek egyébként is büntetés, ha nem beszélhet, de neki nagyon hiányzik az eredeti hangja. Sikeres volt a műtét, de a gyógyulás hosszadalmas. Nem mindegy, mennyire terheli a hangját. De be kell tartania minden utasítást, ha színpadra akar állni - mondta a Hot!-nak a színésznő.

Détár Enikőt már hetekkel ezelőtt szörnyen lelombozta, hogy nem tud teljesíteni. Bár korábban arról sem akart beszélni, mi miatt is volt szüksége operációra, később elmondta: a hangszálán talált ciszta miatt feküdt kés alá.

A színésznő bevallotta, mindig lényegesen többet vállal, mint amennyit bír, aztán kiderül, hogy mégsem olyan egyszerű: szervezete jelez, hogy lassítson a tempón. Enikőt azonban elkeseríti, hogy nem gyógyul olyan gyorsan, mint várta. Azért különösen rosszul érzi magát, hogy adott feladatait nem tudja teljesíteni.

Mint mondta, neki viszonylag "betontorka" van, de a magasságai már kezdtek eltűnni. Attól retteget, nem lesz már a régi a hangja. Ha azonban minden a terv szerint halad, hamarosan elfelejtheti aggodalmait.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: