2011-07-20 07:39:38• hírek • www.blikk.hu

Détár Enikő: "Nem futamodtam meg!"

Détár Enikő életére az egyik legjellemzőbb szó a hullámvasút. Érzelmileg hol fent, hol lent próbálta megoldani az életét.

Többször omlott már össze, s kezelték már orvosok ideg-összeroppanás után is. Másfél évvel ezelőtt egy súlyos hangszálgyulladás miatt rettegett attól, hogy vége a karrierjének. Most azért küzd, hogy az RTL Klubtól való nem éppen önkéntes távozása után azt a közel félmillió forint kiesést valahogyan pótolja, miközben lelkileg is fel kell dolgoznia, hogy nyolc év után nem volt szükség rá.

– Nyilván ez egy folyamat, amíg az embert lezárja, és nekem meg kell teremtenem azt a bevételt, amely eddig a tévézésből származott. Persze alakulnak a feladatot, itt van Fésűs Nellyvel és Ladinek Judittal a Dívavízió előadás, a férjemmel, Karival játsszuk a Bergman-darabot, és egy színházi szerepet is megkaptam, amit szerettem volna – árulta el a színésznő, aki a Mary Poppins egyik szerepét, a Madaras asszonyt alakítja   majd a Madách Színházban.

Nincs is más választása, hiszen a családi kassza nem bírja el, ha csak a férje, Rékasi Károly dolgozik. Korábban is, bármilyen mélyen volt, mindig kilábalt. Az elmúlt hónapok aggasztó hírei után a Blikknek adott interjújában minden kétséget kizáróan kijelentette: jól van, és tele van életerővel.

– Egyik nap felhívtak, hogy az Amerikában élő édesanyám kórházban van, és ha még élve akarom látni, azonnal szálljak repülőre. A másik nap pedig az RTL Klubban közölték velem, hogy megszűnik a nyolcéves munkaviszonyom. Ez végtelenül megviselt. Hiszen miután édesanyám megözvegyült, megszűnt a kinti élettere. Egy teljesen új életet kellett neki itthon teremteni, ráadásul a repülőtérről azonnal egy kórházba kellett szállítani.

A cikk folytatása a blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: