2011-10-13 15:41:08• hírek • Balog Anita

Désen nyerni akar az Oli

Péntek délután 15 órától idegenben lép pályára a Szatmárnémeti Olimpia.

- Mint minden találkozón most is a maximumot akarjuk kihozni magunkból, és természetesen nyerni szeretnénk. Ez fontos lenne, hogy ott maradjunk az élmezőnyben, ha ez sikerül akkor talán már lehetne álmodozni is, persze a realitás egyelőre még más -mondta el a Szatmár.ro-nak Csík Tibor, a Szatmárnémeti Olimpia edzője. A fiúk ugyanis pénteken Désen vendégszerepelnek, az viszont még kérdéses, hogy a 15 órakor kezdődő meccsen játszhatnak-e a most betegeskedő játékosok. Prodant ugyanis influenza kínozza, Villand és Mos térdfájással bajlódik, szóval csak a mérkőzés előtt közvetlenül derül majd ki, hogy pályára léphetnek-e.

Csík szerint nem lesz könnyű meccsük a szatmáriaknak, ugyanis az Unirea játékosai ugyan rutintalanok, fiatalok, de rengeteg ambíció van bennük. Az edző célja a korai gólszerzés lenne, ami után a szatmáriak úgy alakíthatnák a játékot, ahogy akarják.

III. Liga, 9. forduló, 6. csoport: Dési Unirea-Szatmárnémeti Olimpia, Tatrangi Unirea-Kolozsvári U II, Kolozsvári Sanatatea-Aranyosgyéresi Seso, Zalatnai CS- Marosvásárhelyi FCM II, Szászrégeni Avântul-Zilahi FC, Besztercei Gloria II-Jádi Voinţa, Nyárádtői Unirea-Szászfenesi Unirea, Kolozsvári CFR II- Brassói Corona.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: