2013-04-11 16:02:48• hírek • Szatmár.ro

Désen játszik az Olimpia

A Dés ősszel Szatmárnémetiben nyert az Olimpia ellen. Eljött a visszavágás ideje!

Pénteken 17 órai kezdettel Désen játszik az Olimpia. A cél: tovább folytatni a sikersorozatot és újra idegenbeli pontokkal csökkenteni a Vajdahunyad előnyét - már ha neki nem sikerül győznie. Amire pedig azért elég kevés az esély, hiszen hazai pályán fogadja az Európát.

A tavaszi idényben eddig minden meccsét megnyerő Olimpia tehát tovább küzd a magasabb ligába jutásért, a sárga-kék mezes fiúkat viszont az is motiválja, hogy szatmárnémetiben egy góllal kikaptak a désiektől. Egy olyan meccsen, ahol egy félidőn keresztül emberhátrányban is játszottak.

- Ez lesz a forduló derbije. A Dés is egy összeszokott csapat, két-három jelentősebb tapasztalattal rendelkező futballistával, de remélem a mi nagyobb rutinunk meghatározó lesz" - nyilatkozta Csík Tibor vezetőedző. Az Olimpia a tabella második helyén áll, a désiek a harmadikok, így biztos, hogy nagy érdeklődés övezi majd az összecsapást.

III. Liga, 19. forduló, 5. csoport: Dési Unirea - Szatmárnémeti Olimpia, Pankotai Soimii - Borossebesi National, Vajdahunyadi FC  - Gyulafehérvári Europa, Fugyivásárhelyi CS - Aranyosgyéresi Seso, Zilahi FC - Petrozsényi Jiul 3-0 (a Jiul visszalépett a bajnokságból), Máramarosszigeti Plimob-Tordai FCM 3-0 (a Tordát kizárták a bajnokságból). A Kolozsvári Sanatatea áll.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: