2018-05-11 05:31:51• hírek • Blikk.hu

Demjén Rózsi milliós gázsit bukott

Nagyjából kétmillió forint. Hozzávetőleg ekkora gázsit bukott Demjén Ferenc, aki ma este mégsem lép a közönség elé a kaposvári sportcsarnokban.

- Dühös vagyok, mert hiába mondom, hogy semmi közöm nem volt a lefújáshoz, sokan gondolják majd azt, hogy biztos miattam hiúsult meg ez a koncert. De leginkább az dühít, ahogy elbánt velem a szervező. A zenésztársaim is felháborodtak, mert előre megterveztük a hét végét. Pénteken mentünk volna Kaposvárra, szombaton pedig Győrszentivánon lesz koncertem – válaszolta megkeresésünkre a Kossuth-díjas zenész.
 

– A szervező mostanáig nem mert személyesen felhívni. A zenekarom egyik tagjától kellett megtudnom, hogy elmarad a kaposvári buli, mert „anyagilag nem jön ki”, amit azért nem tudok elhinni, mert a plakáton is látszik, milyen sok szponzort szerzett a szervező. Mellesleg ezt a plakátot csak kevesen látták. Azt hallottam, csak néhány helyen lett kitéve. Erős a gyanúm, hogy spórolni akartak a reklámozáson, és ezért nem kelt el elegendő jegy, mert idén eddig mindenhol telt ház előtt játszottunk – mondta Rózsi, és nem tagadta, komoly veszteség érte.
 

– Itt nemcsak az én gázsimról van szó, hanem a zenészeimnek és a produkció többi alkalmazottjának a javadalmazásáról. Nem akarok összeget mondani, annál is inkább, mert arra még mindig nem kaptam egyértelmű választ, hogy fizetnek-e kártérítést. Igazolni tudom, hogy erre a napra lett volna másik meghívásom – vázolta Demjén, de nem cáfolta, milliós tételről van szó.


A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: