2010-04-19 08:30:06• hírek • www.blikk.hu

Demjén Rózsi kórházban!

Rosszul lett a szombat esti koncertjén Demjén Ferenc. A köztudottan súlyos cukorbeteg zenész sokkal hamarabb véget vetett a fellépésének, majd a hírek szerint a győri kórházba vitték egy alapos kivizsgálásra.

A Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban lépett fel a hét végén Demjén Rózsi. Szemtanúk beszámolója szerint már a koncert elején sem volt minden rendben, hiszen jó 20 perces csúszással kezdődött a buli. Ráadásul már akkor is látni lehetett a legendás énekesen, hogy nincs minden rendben. Amíg a zenekar többi tagja könnyedén lépdelt fel a lépcsőkön a színpadra menet, addig Rózsi csak kapaszkodva, támaszkodva volt képes követni őket.

A koncert elkezdődött, a remek hangulat garantált volt, ám 50 perc elteltével Demjén a számok között egyre többször váltott szót a mellette álló szólógitárossal, Menyhárt Jánossal. A zenész aztán visszasúgott valamit Rózsi fülébe, s a vállát is megveregette. Nem sokkal ezután Rózsi az egyik szám után meghajolt, s elnézést kért a rövid koncertért, de állítása szerint nagyon fájdalmas görcs állt a lábába. Lesántikált a színpadról, mire a közönség füttyszava volt a válasz.

A cikk folytatása elolvasható a blikk.hu oldalon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: