2013-08-26 08:06:30• hírek • Szatmár.ro

Demjén Ferenc koncertjével búcsúzott a 12. PMN

Hatalmas tömeg gyűlt össze vasárnap este Szatmárnémeti új főterén, hogy Demjén Ferenc örökzöld slágereivel vegyenek búcsút az idei Partiumi Magyar Napoktól. A negyven éves zenei múlttal rendelkező "Rózsival" több generáció tagjai énekeltek együtt.

Szatmárnémetiben a Tankcsapdánál is többen voltak kíváncsiak vasárnap este Demjén Ferenc és zenekarának koncertjére. Nem csoda ez, hiszen a "Rózsi" becenevű zenész már negyven éve szállítja a slágereket, dalait több generáció ismeri és szereti.

Ő Magyarország talán legnépszerűbb, de mindenképpen legtermékenyebb könnyűzenei szerzője, szövegírója, előadója, régebben a Tűzkerék, Bergendy, V’Moto-Rock zenekarok meghatározó alakja. A nevével fémjelzett albumok eladása - amelyen valamilyen formában közreműködött - megközelítőleg 7 millióra tehető.

A szatmári közönség elbűvölve hallgatta a számtalan örökzöldet, le sem akarták engedni a színpadról Demjént és zenekarát, akik vissza is tértek egy három dalos ráadással. A Honfoglalás-dalra több ezer levegőbe nyújtott kéz dőlt jobbra-balra, a Szerelemvonatra pedig a nézőtér szélén többen vonatozni kezdtek. Aztán jött a Sajtból van a hold, hogy még mindenki levezethesse a még megmaradt energiáit...

Demjén Ferenc koncertjével zárult a PMN

A PMN támogatói:

Kiemelt támogatók: Szatmárnémeti Városi Tanács, Szatmár Megyei Tanács, Etnikumközi Kapcsolatok Hivatala, Nemzeti Kulturális Alap, Bethlen Gábor Alap, Communitas Alapítvány.

Aranyfokozatú támogatók: Tarr Beton, Babytrend, Barta Ati, Autonet, No Pardon Pub.

Ezüstfokozatú támogatók: Farmacenter, CBA, Nyírbátori Sárkányfürdő, Silcomprest, Fery's Invest, Metamob, Kreativ, Inovativ, Kauftherm, Solarex, Secondtex, 2X2 Club, Panatek, Salvator, Transpink, Mindig Friss, Clinica Korall, A24

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: