2005-09-26 17:35:07• hírek • Szatmar.ro

Demi kimondta az Igent!

Demi Moore összeházasodott a 15 évvel fiatalabb szerelmével.

Titkos ceremónián összeházasodott Demi Moore és Ashton Kutcher. A hollywoodi álompár szombaton, a kaliforniai Beverly Hills-en fogadott örök hűséget egymásnak. A várható menyegzőt már előre megszellőztette több amerikai magazin is, így a Us Weekly és a People, de tévés show műsorokban, a Access Hollywood-ban és az Entertainment Tonight keretében is szó esett a titkos ceremóniáról.

A Us Weekly értesülése szerint a rövid és hagyományosnak mondható esküvőn száz vendég, köztük családtagok és barátok vettek részt. Moore-ék kézfogóján megjelent a menyasszony volt férje, Bruce Willis, egyik barátnője, a Charlie angyalai:  Teljes gázzal című filmből is ismert Lucy Liu, valamint Kutcher, That '70S Show című tévéműsorából több kollégája is . A 27 éves Ashtonnnak ez az első házassága, míg a 42 éves Demi Moore harmadszor állt az oltár elé.

Első férjével Freddie Moore-ral 1980-tól 1984-ig élt együtt, Bruce Willissszel pedig 1987-től 2000-ig voltak házasok. Moore és Kutcher 2003 elején találkoztak először egy vacsorán, New Yorkban, akkor a férfi még Brittany Murphy kedvese volt.  Néhány hónappal később Kutcher szakított Brittany-val és májusban már Deminek csapta a szelet.
A pár viszonylag gyorsan összeköltözött és Ashtonnak hirtelen három fogadott lánya lett Demi előző házasságából, a 17 éves Rumer, a 14 éves Scout, és a 11 éves Tallulah.  A legkisebb lány teljesen úgy tekint a fiatal színészre, mint a második apjára. (Danubius)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: