2014-01-08 09:33:01• hírek • Blikk.hu

Demcsák Zsuzsát nem engedi elválni a férje

A TV2 Mokka című műsorának vezetője több mint egy éve mesélt először arról, hogy érzelmileg vége a nyolcéves kapcsolatának, ami nem csoda, hiszen a rá következő hetekben megdöbbentő részletek derültek ki arról, milyen drámák és szörnyűségek zajlottak a házuk falai között.

A rendőrség Demcsák feljelentése alapján lopás, rongálás és súlyos testi sértés miatt nyomozott a férj ellen, majd vádemelési javaslatot tett az ügyészségnek. A történtek miatt Zsuzsa már az első, erről a témáról adott interjújában nyilvánvalóvá tette, hogy válni akar, mégis, a műsorvezető és gyermekeinek apja, József hivatalosan még mindig férj és feleség.

- Józsi nem megy el a válóperes tárgyalásokra, így tartja sakkban Zsuzsát - tudtuk meg egy közeli ismerőstől, aki szerint ez a viselkedés nem véletlen, a férfi ugyanis vissza akarja kapni feleségét. A Blikk utánajárt, és kiderítette: József valóban hónapok óta küzd azért, hogy a felesége és ő kibéküljenek, de mivel Demcsák hajthatatlan az ügyben, durvább megoldáshoz folyamodott, egyszerűen akadályozza a válópert. De megteheti-e ezt? S ha igen, meddig?

- Feltehetően ez nem egy sima bontóper, tartásdíjról és egyéb anyagi kérdésekről is folyik a vita. A bírónak pedig nincs is joga elővezettetni egyik felet sem. Persze mérlegelheti, hogy esetleg hátráltatja-e valaki a pert, de ha a felek nem tudnak megegyezni, akkor akár életük végéig mehet a vita a bíróságon - árulta el a neves családjogi ügyvéd, dr. Landes Judit. Érdekes kérdés az is, vajon mi Demcsák Zsuzsa férjének indítéka. A bosszú hajtja, vagy a szerelem, amelyet állítólag még mindig érez a felesége iránt?

Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: