2019-06-06 06:17:02• hírek • Blikk.hu

Demcsák Zsuzsa megmutatta a férjét: egy indiai férfit szeret – Itt vannak az esküvő részletei

Demcsák Zsuzsa nem titkolózik tovább: a műsorvezetőnő megerősítette, hogy az Ázsia Expressz forgatása alatt szerelembe esett és már össze is házasodott új párjával.

Nemrégiben felröppent a hír, hogy Demcsák Zsuzsa azért nem jött haza azonnal az Ázsia Expressz forgatása után, mert férjhez ment és a mézesheteit tölti Ázsiában. A műsorvezetőnő többször is posztolt a kinti kalandjairól a közösségi oldalán, az egyik videójában pedig valóban látszik, hogy egy karikagyűrű virít az ujján. Hogy a feltételezés megalapozott volt, azt a Story magazinnak erősítette meg Zsuzsa: a műsorvezetőnő egy indiai férfival esett szerelembe Ázsiában, akivel azóta már össze is házasodtak.

 

„Srí Lankán ismerkedtünk meg még a forgatás elején. Akkor volt az a hosszabb leállás, amit megírtak az újságok. Több mint két hét üresjáratunk volt, felfüggesztették a forgatási engedélyünket, mi pedig vártunk, hogy mi lesz a sorsunk. Egy vacsorán találkoztunk, ő is a produkció kapcsán volt ott” – mesélte a lapnak Zsuzsa. Azt is elárulta, hogy szerelmét Krishannak, hindiül Krishnának hívják.

 

„Már a legelejétől éreztük, hogy minket egymásnak teremtett a sors, de ezt leginkább ő tudta” – folytatta a műsorvezetőnő. „Én magam csak annyit éreztem, hogy nélküle kevesebb vagyok. Nem voltam abban a helyzetben, hogy felmérjem a pillanatot. Egészen addig, amíg ki nem mondta, hogy ő a férjem. Amikor ezt megtette, megállt a levegő.”

 

A teljes történetért kattintson erre a hivatkozásra: Blikk.hu.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: