2015-01-29 09:33:15• hírek • Blikk.hu

Demcsák: Meg kell halnom, hogy higgyenek nekem?

A bíróság minden vádpontban felmentette Kiss Józsefet, akit rongálással, lopással és súlyos testi sértés kísérletével vádoltak meg.

Az indoklás szerint azt mondta, a lopás azért nem áll meg, mert a megrongált tárgyak a házastársak közös vagyonát képezték, a saját tulajdonával pedig azt tesz az ember, amit akar. A feljelentése során a Mokka műsorvezetője egy több millió forint értékű luxusóra és egy laptop eltulajdonításával gyanúsította meg férjét. Nos, az óráról nem sikerült bebizonyítani, hogy a műsorvezetőé, a laptop esetében pedig az adatlopás sem állt meg a bíróságon. A legsúlyosabb vádpont - a súlyos testi sértés kísérlete - csak és kizárólag Demcsák elmondásában szerepel, mivel az orvos szakértői vélemény könnyű testi sértést, vagyis maximum egy erősebb pofont feltételezett. Pedig korábban a műsorvezetőnő határozottan állította, hogy ököllel ütötte őt a férje.

Demcsák az ítélethirdetést nem várta meg, a Blikktől értesült a történtekről, amikor megtudta, hogy volt férjét nem jogerősen ártatlannak mondták ki, hosszú másodpercekig meg sem tudott szólalni, utána pedig remegő hangon, hitevesztetten nyilatkozott.

- Mélységesen megdöbbent a bíróság ítélete, a családon belüli erőszak sajnos a négy fal között zajlik tanúk nélkül, nem volt elég az orvosi szakvélemény, nem voltak elegen a tanúk, s nem volt elég az én elmondásom sem. Úgy látszik, meg kell halni ahhoz, hogy elhiggyék, a férjem engem és a gyerekeimet bántalmazta - mondta Demcsák, aki reméli, hogy az ügyészség fellebbez majd. Az ítélet után ugyanis nem tették meg.

A volt férj ezzel szemben mosolyogva lépett ki a tárgyalóteremből, s elmondta, más ítélet nem is születhetett volna, hiszen ártatlan.

A cikk itt nem ért véget! Kattintson ide és olvassa tovább a Blikk.hu portálon!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: