2014-01-03 17:50:03• hírek • Kocsis Zoltán

Délutáni sziesztával vár az aquapark!

Noha sokunk legnagyobb bánatára már véget is értek a téli ünnepek, Erdély legmodernebb aquaparkja továbbra is akciós árakkal várja minden kedves vendégét. Mindemellett ráadásul az aquapark egy újabb szolgáltatással is előrukkolt: egy kis igazi kényeztetéssel! A délutáni sziesztával!

Talán kevesen tudják, hogy a szieszta kifejezés eredetileg spanyolul annyit jelent, hogy „ebéd utáni rövid pihenő". Pontosan ez az, amit az aquapark is kínál: kellemes lazítást ebéd után. Aki ugyanis hétköznap 13.00 és 17.00 órák között látogatja meg az Aquastart, annak alig 15 lejt fizetnie a belépőért. Mindezt ráadásul korcsoporttól függetlenül! Az akció hétfőtől, január 6-ától a hó utolsó napjáig, azaz január 31-ig érvényes.

Nem ez az egyedüli kedvezmény azonban, amivel az Aquastar szolgál. Hétfőtől péntekig 10.00 és 13.00 órák között ugyanis korcsoporttól függetlenül 12 lejbe kerül a belépő.

A nap többi részében a gyerekek számára kedvezményesen 15 lejbe, a diákok és nyugdíjasok számára pedig 20 lejbe kerül a belépő. A felnőtteknek a kedvezményes periódusokon kívül 30 lejt kell fizetniük a felüdülést, feltöltődést okozó fürdőzésért, lubickolásért.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: