2019-03-04 08:33:40• hírek • közlemény

Dél-korea, Japán és Kína tájai elevenednek meg a Károlyi-kastélyban

Március 10-én vasárnap, 17 órától kezdődően, a Károlyi-kastély lesz a helyszíne, Marius Georgescu „Watching the World” címet viselő első, egyéni tárlatának. Az eseményen, a fiatal alkotóművész 50 olyan fotóját láthatja majd a közönség, melyek portréfotók mellett, városképeket is ábrázolnak.

A fotók révén olyan közismert helyszínek, talán kevésbé ismert arcát is megnézheti a közönség, melyekre Marius Georgescu, külföldön végzett tanulmányai során kapott rálátást. A kiállításon lesznek képek Dél-Koreából, Kínából, Japánból és az Amerikai Egyesült Államokból is. Marius Georgescu a Kolozsvári Babeș-Bolyai Tudományegetem Színházművészeti és Film karának hallgatója, aki a Documentary Filmmaking mesterképzésén való részvétele során, több hónapon keresztül Szöulban élt.


A kiállítást a Vasile Vénig László Fotóklub, a Nagykárolyi Kulturális és Sport Igazgatóság, a „Gróf Károlyi” Idegenforgalmat-népszerűsítő Központ közösen szervezi. A kiállítás nyitórendezvényén zenei programmal szolgál a jelenlévőknek: Marius Georgescu, Putovits Ábel, Szűcs József és Bogdan Georgescu.


A rendezvényre a belépés ingyenes, a szervezők pedig minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: