2011-10-25 15:38:53• hírek • Szatmar.ro

Déli túrára indultak a VSK lányai

Különböző okok miatt kicsit a feje tetejére állt a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapatának e heti programja: Dan Fleseriu lányai ugyanis előbb csütörtökön a negyedik fordulóban lépnek pályára Bukarestben, majd szombaton Targovistén már a hatodik játéknap következik.

A furcsa programnak az oka egyrészt az, hogy a VSK a múlt héten a Közép-Európai Kupában játszott (és nyert) a cseh Valosun Brno ellen és emiatt kellett elhalasztania a Rapid Bukarest elleni fellépést. A csütörtök délután 16.30-kor kezdődő bajnokinak egyértelmű esélyese a szatmári klub, ezt sugallják a fővárosiak eddigi eredményei is. A Rapid korábban kikapott ugyanis Kolozsváron és Targovistén valamint odahaza az Alexandria ellen és csak a Sepsiszentgyörgyöt tudta legyőzni.

Azt a Sepsiszentgyörgyöt, amely anyagi gondjai miatt a hétvégén nem tudott elutazni Szatmárnémetibe, ezért az 5. fordulóban esedékes bajnokit elnapolták.

A VSK mellesleg a bukaresti meccs után nem jön haza, hanem Havasalföld egykori fővárosa felé veszi az irányt, ahol szombaton az eddig hibátlan Targoviste fogadja. A két gárda idén már összecsapott egymással a Román Kupa negyeddöntőjében. Akkor a déliek mindkét meccsüket megnyerték: Szatmárnémetiben 61-60, odahaza pedig 60-47 arányban.

Ezen a két mérkőzésen már pályára léphet a VSK új szerzeménye is, a napokban ugyanis aláírta szerződését az amerikai Melissa Washington, aki korábban Marosvásárhelyen játszott.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: