2007-05-19 09:38:59• hírek • István Löchli

Delhusa óriási bulija

 Fergeteges koncertet tartott Delhusa Gjon az Imperial Clubban (video).

Amint arról már korábban hírt adtunk, az Imperial Club vezetősége minden hétvégen egy neves előadóművészt hív meg. Ezen a hétvégén Delhusa Gjon énekesre esett a választás.

A rendezvényen a Szatmár.ro is jelen volt, és méltán elmondhatjuk, hogy egy fergeteges bulin vehetett részt, aki az Imperial Clubban töltötte a péntek estét. Az énekes már az első szólamaival remek hangulatot varázsolt, a második dalát pedig alig tudta elkezdeni a nézőközönség tapsviharában. Az énekes, kinek zenéjén egy korosztály nőtt fel, feledhetetlen élményt nyújtott a szatmári rajongóinak.

A fellépést követően Delhusa Gjon Szatmár.ro-nak elmondta, csodálatos volt a fogadtatás, és ez számára is nagy élményt jelentett. "Ekkora sikerre itt álmomban se gondoltam volna."-mondta.

Mint mondta, rendkívül fontos egy énekes számára, hogy egy hullámhosszon legyen a közönséggel. "Nagyon sok mindenben járatos vagyok, énekesként sok helyen megfordultam a világban, és mindenhol éreztem azt, hogy mit kíván a közönség. Ezúttal is sikerült már az előadás elején ráéreznem, hogy milyen énekeket szeretnének hallani a jelenlévők."

{google}-4379579084012257482{/google}

Régóta tartó sikere egyik fő okának azt tartja, hogy soha nem voltak politikai, vagy más, ideológiai töltetű dalai. "Mindig a szeretet, a békesség és a szórakozás örömét próbáltam átadni dalaimmal, s talán ennek köszönhetem, hogy évtizedek munkássága után még mindig szívesen vár és hallgat a közönségem. Úgy érzem, a zene egy rezgés, mely eléri az emberek lelkét, és megmozgatja azt.

Körülbelül két hete lett aranylemez a Best Of albumom, mely nagyon kellemes meglepetést okozott számomra. Már megszámlálhatatlan platina és aranyalbumom van, ennek ellenére ez is óriási örömöt okozott. Sokan azt mondják, hogy a Best Of lemez a vég. Én úgy érzem, ez csak egy kezdet, és jele annak, hogy újra alkotni és dolgozni kell, nemcsak magam miatt, hanem azokért, akik engem szeretnek és örömüket lelik dalaimban."-mondta a Szatmár.ro-nak az énekes.

 
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: