2008-04-16 10:26:29• hírek • Szatmar.ro

Del Piero ott lesz az Európa-bajnokságon

del_pieroA klasszis remek formában van, ezért Donadoni jelezte neki, hogy számít rá az EB-n.
Alessandro Del Piero ott lesz a nyári labdarúgó Európa-bajnokságon. A Juventus veterán klasszisa remek formában van, így nem csoda, hogy Roberto Donadoni szövetségi kapitány beteszi a keretbe a kiváló támadót.

Végre megcsörrent Del Piero telefonja, és a vonal túlsó végén Donadoni kapitány szólalt meg, aki közölte a Juventus sztárjával, hogy számít rá a júniusi kontinensviadalon. Del Piero tavaly szeptember óta nem volt válogatott, Donadoni azzal indokolta a 33 éves támadó mellőzését, hogy a játékos nem illik bele a nemzeti együttes 4-4-3-as játékszisztémájába.

Del Piero a szombat esti, Milan elleni 3-2-re megnyert rangadón már tizennegyedik bajnoki gólját szerezte a szezonban, a Juventus drukkerei a találkozón különböző plakátokkal és transzparensekkel tüntettek kedvencükért. Úgy fest, Donadoni mester szíve meglágyult, és a fiatal tréner belátta, hogy a válogatottságot lemondó római Francesco Totti hiányában nem lesz igazi támadó vezéregyénisége a világbajnoki címvédő azzurriknak az Eb-n.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: