2016-03-29 07:52:25• hírek • MTI

Dél-Amerikába költözik Lagzi Lajcsi és családja?

Elképzelhető, nem marad sokáig Galambos Lajos Magyarországon. Legalábbis ezt állította a Blikknek a mulatószenész. Lagzi Lajcsi ugyanis nem biztos benne, hogy van maradása azon a helyen, ahol meghurcolták őt és a családját.

– Nem maradok sokáig az országban. El kell néhány dolgot intéznem, és indulok vissza, már van újabb repülőjegy-foglalásom Dél-Amerikába. Egyet azonban leszögezek, én nem bujkálok. Először tisztázom magam, aztán meglátom, hogy veszem-e a kalapomat – árulta el az áramlopással gyanúsított Lajcsi, aki tavaly szeptembertől 125 napot töltött börtönben, ám az elmúlt hetekben az Egyesült Államokban és Mexikóban pihent. – Amíg kint voltunk, érdekes ajánlatokat kaptunk Mexikóvárosból, de még Kanadából is, hogy költözzünk oda. Nem ismerősöktől vagy rajongóktól, hanem olyanoktól, akik látják az igazságot, hogy pontosan mi történt.

A zenész a Blikknek megsúgta, rengeteg terve van, olyanok is, amelyek az egész családja jövőjét érintik. Ráadásul az előkészületek arra utalnak, mintha fel akarná számolni eddigi életét. A család boldogasszonypusztai fészkét 2,6 mil­liárd forintért árulja külföldön, de a többi ingatlanját is pénzzé tenné.

A közelmúltban információink szerint visszautasított egy komoly felkérést az egyik kereskedelmi tévécsatornától, emellett éppen a Blikknek árulta el: egy Dél-Amerikában élő milliárdos támogatná, ha úgy dönt, ott kezd új életet. Nos, nem járnak messze az igazságtól, akik arra tippeltek, a mulatóskirály ugyan hazajött, de pár éven belül már más országban szeretne élni.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # vírusstatisztika # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: