2011-03-21 10:38:34• hírek • (x)

Dekorációk minden alkalomra

A Bradu kft. megalapítása óta folyamatosan fejlődik, mára pedig az ország egyik legnagyobb kellék és dekoráció gyártójaként illetve nagykereskedéseként tartják számon. Csak a vásárló fantáziája szabhat határt, a Bradunál bármilyen dekorációt el tudnak készíteni.

A céget 1991-ben alapították, akkor a fő tevékenység a temetkezési kellékek gyártása és forgalmazása volt. Ezt követte 1994-ben az első bővítés, ekkor selyemvirág és egyéb textil alapú dekorációkat kezdtek gyártani.

A termékpaletta 1997-ben újra bővült, akkor kezdték el gyártani a kerámia-termékeket: vázákat, gyertyatartókat, perselyeket, feliratozott, megszemélyesített bögréket. A piaci hiányt felismerve 2004-ben a gyertyatermékekkel bővült a paletta, a cég pedig a mai napig folyamatosan újítja gyertya kínálatát, hiszen gyakorlatilag bármit el tudnak készíteni illatos gyertyáktól kezdődően keresztelői, esküvői gyertyákon át egészen a szentképes, illusztrációs gyertyákig.


Gyertyák a Bradu kft-től
Gyertyák a Bradu kft-től


A 2005-ös év újabb bővítést hozott, ekkor egy nagy lépéssel indult el a kovácsolt vas alapú dekorációk készítése. A kínálatba bekerültek a speciális, egyedi gyertyatartók, újságtartók, kandalló mellé elengedhetetlen tűzifa tartók, kandallószettek, esküvői dekorációk - gyertyatartók, gyümölcs vagy virágtartókés esküvői díszkapuk gyártása is. Ezzel párhuzamosan a virágföldekkel, tápokkal és cserepekkel való kereskedés és gyártás is beindult és ezzel vált teljessé a jelenleg is fellelhető termékpaletta.


Cserepeket és virágföldet is forgalmaznak
Cserepeket és virágföldet is forgalmaznak


A Bradu kft. ezzel az egyetlen olyan céggé vált, amely nagykereskedői áron kínál dekorációkat, kellékeket az élet bármely szakaszára. A fent említett termékkategóriák természetesen tovább fejlődtek, ottjártunkkor nem tudtunk kitalálni egyetlen egy dekorációt sem, amelyet ők ne tudnának elkészíteni. Amellett pedig, hogy nagykereskedők és gyártól, az egyéni kéréseket is rövid időn belül teljesíteni tudják. A cég kreatív csapata akár Szatmár megyei művészek bevonásával is képes elkészíteni a speciális kéréseket, legyen szó alapanyagként fáról, gyertyáról vagy éppen kovácsolt vasról.


Kovácsoltvas-dekorációk
Kovácsoltvas-dekorációk


Mint már említettük, a Bradu kft. az élet minden szakaszában a vásárlók mellett van, legyen szó olyan örömteli eseményekről, mint a keresztelő vagy az esküvő, de akkor is, amikor veszteség éri a családot. Nincs nagyobb fájdalom, mint amikor elveszítünk egy családtagot, a szomorúság mellett ilyenkor a rengeteg egyéb probléma szakad a család nyakába. Legtöbben azt sem tudják, ilyenkor mi a teendő, hol kell bejelenteni a halált, hogyan kell nekikezdeni egy temetés megszervezésének. A temetkezési kellékek gyártása és forgalmazása mellett a cég dolgozói a hozzájuk forduló ügyfeleknek azonnal tanácsot is tudnak adni, ha haláleset történik a családban. Segítenek eligazodni a sok elintéznivaló között, rendszerezni a feladatok sorát, továbbá mindenben igyekeznek megfelelni a gyászoló családtagok elvárásainak, igényeinek: a temetéssel kapcsolatos bármilyen különleges óhajt megvalósítanak.

Tekintse meg a cég temetkezési kellékeket illetve egyéb dekor-elemeket tartalmazó termékkatalógusát

A Bradu kft. székhelye Szatmárnémetiben, a Paltinis utca 12 szám alatt található, ügyfeleiket hétfőtől péntekig 7 és 17 óra között, szombaton pedig 9 és 14 óra között várják. Telefonos elérhetőségeik: 0261768371, 0361809809, 0745849985 és
0743171616. E-mail: office@bradu.ro, internetes honlapjuk címe pedig www.bradu.ro.


A Bradu kft. székhelye a Paltinis utca 12 szám alatt van
A Bradu kft. székhelye a Paltinis utca 12 szám alatt van


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: