2011-04-20 15:21:02• hírek • (x)

Dekorációk Húsvétra is a Bratutól

A Bradu kft. megalapítása óta folyamatosan fejlődik, mára pedig az ország egyik legnagyobb kellék és dekoráció gyártójaként illetve nagykereskedéseként tartják számon. Csak a vásárló fantáziája szabhat határt, a Bradunál bármilyen dekorációt el tudnak készíteni.

A cég 2004-ben gyertyatermékekkel bővítette termékpalettáját és a mai napig folyamatosan újítja gyertya kínálatát, hiszen gyakorlatilag bármit el tudnak készíteni illatos gyertyáktól kezdődően keresztelői, esküvői gyertyákon át egészen a szentképes, illusztrációs gyertyákig.

A Húsvéthoz közeledve sokan gondolnak arra, hogy az ünnepi asztalt különleges gyertyákkal dekorálják, az ételszentelésre előkészített kosárba is idén új gyertya kellene kerüljön. A Bradu kft. minkét esetben tud segíteni, hiszen a helyben gyártott gyertyákat rövid idő alatt elkészítik, akkor is, ha a vásárlónak különleges kívánsága van e téren. Higgyék el, a közös ünnep is szebb, ha minőségi, szép termékek teszik kellemesebbé környezetünket!

A cég katalógusában elérhető áron elérhetők dekorációs gyertyák, Húsvét lévén valószínüleg a több színben és méretben is kapható nyuszis-gyertya lesz a kelendő. A választék persze nem merül ki ennyiben, hiszen aki szeretne, akár színes, tojás alakú gyertyákkal is ünnepélyessé teheti az asztalt.

A vallásosabbak számára szentképekkel, bibliai jelenetekkel díszített gyertyák is megvásárolhatók széles választékban, különböző szénekben és méretben.

Sőt! Mivel úgy tűnik, most már végérvényesen vége a hideg időjárásnak, tavaszi hangulat lengi be a város utcáit, akár a virág alakú, vagy egyén tavaszi dekor gyertyákat is megvásárolhatjuk a Bradutól.

A Bradu kft. székhelye Szatmárnémetiben, a Paltinis utca 12 szám alatt található, ügyfeleiket hétfőtől péntekig 7 és 17 óra között, szombaton pedig 9 és 14 óra között várják. Telefonos elérhetőségeik: 0261768371, 0361809809, 0745849985 és
0743171616. E-mail: office@bradu.ro, internetes honlapjuk címe pedig www.bradu.ro.


A Bradu kft. székhelye a Paltinis utca 12 szám alatt van
A Bradu kft. székhelye a Paltinis utca 12 szám alatt van


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: