2011-04-21 08:50:32• hírek • (x)

Dekorációk Húsvétra is a Bradutól

A Bradu kft. megalapítása óta folyamatosan fejlődik, mára pedig az ország egyik legnagyobb kellék és dekoráció gyártójaként illetve nagykereskedéseként tartják számon. Csak a vásárló fantáziája szabhat határt, a Bradunál bármilyen dekorációt el tudnak készíteni.

A cég 2004-ben gyertyatermékekkel bővítette termékpalettáját és a mai napig folyamatosan újítja gyertya kínálatát, hiszen gyakorlatilag bármit el tudnak készíteni illatos gyertyáktól kezdődően keresztelői, esküvői gyertyákon át egészen a szentképes, illusztrációs gyertyákig.

A Húsvéthoz közeledve sokan gondolnak arra, hogy az ünnepi asztalt különleges gyertyákkal dekorálják, az ételszentelésre előkészített kosárba is idén új gyertya kellene kerüljön. A Bradu kft. minkét esetben tud segíteni, hiszen a helyben gyártott gyertyákat rövid idő alatt elkészítik, akkor is, ha a vásárlónak különleges kívánsága van e téren. Higgyék el, a közös ünnep is szebb, ha minőségi, szép termékek teszik kellemesebbé környezetünket!

A cég katalógusában elérhető áron elérhetők dekorációs gyertyák, Húsvét lévén valószínüleg a több színben és méretben is kapható nyuszis-gyertya lesz a kelendő. A választék persze nem merül ki ennyiben, hiszen aki szeretne, akár színes, tojás alakú gyertyákkal is ünnepélyessé teheti az asztalt.


Dekorációk az ünnepre
Dekor-gyertyák az ünnepre


A vallásosabbak számára szentképekkel, bibliai jelenetekkel díszített gyertyák is megvásárolhatók széles választékban, különböző színekben és méretben.

Sőt! Mivel úgy tűnik, most már végérvényesen vége a hideg időjárásnak, tavaszi hangulat lengi be a város utcáit, akár a virág alakú, vagy egyén tavaszi dekor gyertyákat is megvásárolhatjuk a Bradutól.

A Bradu kft. székhelye Szatmárnémetiben, a Paltinis utca 12 szám alatt található, ügyfeleiket hétfőtől péntekig 7 és 17 óra között, szombaton pedig 9 és 14 óra között várják. Telefonos elérhetőségeik: 0261768371, 0361809809, 0745849985 és
0743171616. E-mail: office@bradu.ro, internetes honlapjuk címe pedig www.bradu.ro.


Nyuszis gyertyák nagy választéka
Nyuszis gyertyák nagy választéka


Ünnepi gyertyák húsvétra
Ünnepi gyertyák húsvétra


Szentképes gyertyák
Szentképes gyertyák


Szentképes gertyák különböző méretekben
Szentképes gertyák különböző méretekben


A Bradu kft. székhelye a Paltinis utca 12 szám alatt van
A Bradu kft. székhelye a Paltinis utca 12 szám alatt van


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: