2015-02-24 09:15:54• hírek • Blikk.hu

Dékány Sarolta: Nem rákos a férjem!

Hétfőn kiengedték a kórházból Koós Jánost.

Az énekes felesége elárulta a Blikknek, hogy a rajongóknak nem kell aggódniuk: a híresztelésekkel ellentétben nem küzd rákkal a férje.

Koós János egy hetet töltött a Kék Golyó utcai onkológiai intézetben, és egészen mostanáig nem lehetett tudni, hogy miért szorult kezelésre. A Blikk meglátogatta őt a kórházban, és miközben a felesége mesélt, az énekes nyugodtan aludt.

- A férjem korábban - pontosabban ötévenként - egy másik kórházba járt urológiai vizsgálatokra - kezdte Dékány Sarolta. - Az a főorvos azonban már nem dolgozik, ezért kellett keresnünk egy másik jó nevű doktort. Szóval ezúttal is urológiai vizsgálaton vett részt a férjem, és bent tartották. Többek között azért kellett egy hétig maradnia, mert influenzás lett, de az antibiotikumot sem kell szednie már. Az orvosok és a nővérek nagyon kedvesek voltak - magyarázta az énekesnő, aki szerint nem kell aggódni a férjéért.

- A sok híreszteléssel ellentétben egyáltalán nincs rákja, teljesen jól van. Azt gondolom, hogy egy hetvenhét éves embernek mindenképpen el kell járnia ilyen vizsgálatokra. Meg kell előzni, hogy valami nagyobb baj legyen. Engem is sokan keresnek telefonon, de mindenkit megnyugtatok. A férjem reggel már megy egy tévés szereplésre, pénteken pedig fellépésünk lesz. Nincs semmi okunk arra, hogy lemondjuk - tette hozzá az asszony, aki már több mint 44 éve hűséges társa Koós Jánosnak.

A népszerű táncdalénekes sajnos nem először került kórházba, korábban ugyanis egy súlyos műtéten esett át. 2007 decemberében diagnosztizálták nála egy súlyos betegséget, ezért akkor a szentestét is kórházban kellett töltenie.

Ha kíváncsi a folytatásra, ide kattintson, a Blikk.hu-n elolvashatja!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: