2007-12-10 11:56:56• hírek • Szatmar.ro

Női praktikák: út az orgazmushoz

Minden nőnek megvan a saját technikája arra, hogy a csúcsra jusson.

 

Kit ne foglalkoztatna az orgazmus kérdése. A női orgazmus egyesek szerint a világ legcsodálatosabb érzése, ezért kellő figyelmet kell szentelni rá. Minden nőnek megvan a saját technikája arra, hogy a csúcsra jusson, ezért megpróbáltuk összegyűjteni a legtöbbet használt gyakorlatokat.

A nő vezet

Ebben a helyzetben a férfi a hátán fekszik, míg a nő lovaglópozícióban helyezkedik el rajta, és figyel arra, hogy az aktus teljes ideje alatt ellenőrzése alatt tartsa a mozdulatokat. Ez a pozíció lehetőséget ad a nőnek, hogy a különböző ingerek hatására szabadon mozoghasson, lehajolhat és megcsókolhatja partnerét, vagy hátra ereszkedhet, ha úgy érzi, ez hozzásegíti a csúcsra jutáshoz. A fő mozgató elem tehát az, hogy a nő tetszés szerint szabályozza az eseményeket.

Ez a pozíció tökéletes azoknak a nőknek, akik energikusak, dinamikusak. A nő eldöntheti, hogy a csikló vagy a G pont segítségével akarja átélni az orgazmus gyönyörét, mivel ebből a pozícióból mindkettő stimulálható.

Ahhoz, hogy a nő csikló-orgazmust érjen el, úgy kell mozognia, hogy a szeméremcsontja partnere szeméremcsontjához érjen. Előre és hátra való ritmikus mozgással könnyedén a csúcsra juthat. A technika lényege, hogy a nő a csiklóra folyamatos nyomást gyakoroljon. Ilyenkor nem kell attól félni, hogy partnerét szorosan magához húzza. A helyzet ezt megkívánja.

A másik út valamivel nehezebb, de nem megvalósíthatatlan. A nő hátra ereszkedik, ezáltal a hüvely elülső része intenzívebb ingereknek van kitéve a ritmikus mozgás következtében. Ilyenkor a G pont által elért orgazmusról beszélhetünk. A pozíció némi gyakorlást igényel, de az eredmény az igazi, kiteljesült orgazmushoz vezet. 

Nyitott és zárt

A férfi a hátán fekszik és lábai nyitottak. A nő végigfekszik partnerén, testét teljes egészében a férfi testéhez illeszti. Ez a pozíció nagyobb hatást fog gyakorolni a férfire, ezért az ő orgazmusa hamar bekövetkezhet. A nő, mivel lábai zárt állásban vannak, hüvelyizmait ritmikusan összehúzhatja és elengedheti. Az élmény mindkét fél számára nagyon kellemes lesz és a férfiak legtöbbször imádják ezt a technikát.

Egyes nők nem tudják ezeket az izmokat működtetni. Erre is van megoldás. A szakértők javaslatai szerint, a vizelet visszatartásának gyakorlásával ezeknek az izmoknak a kontrolálása is lehetővé válik.

Édes semmittevés

A pozíció lényege a fennebb említett testhelyzetre épül. Először mindkét fél elhelyezkedik a fent leírtak szerint, ezt követően megölelik egymást és nem tesznek semmit. Ilyenkor lehet szerelmes szavakat suttogni egymás fülébe, simogatni a partnert vagy csókolózni. Egy idő elteltével a legkissebb inger is óriási izgalmat fog okozni. 

A csikló gyönyörei

A csikló érzékeny és kifinomult, ezért gyengéd érintésekkel kell kényeztetni. Sohasem szabad egyből hozzáérni, lassan fokozatosan kell eljutni a kontaktusig. Ahhoz, hogy a legnagyobb élményt érje el, a férfi tenyerének minden részével érintenie kell a nő ezen pontját. Változatos és kiszámíthatatlan ingereknek kell kitenni. Kétféle mozgás létezik ez esetben: vibrációs és körkörös. A körkörös mozgások által a csikló nagyszerű érzéseket továbbít a nőnek, ilyenkor javasolt kisebb nyomást gyakorolni a csiklóra. A vibrációt úgy lehet alkalmazni, hogyha a tenyér a szeméremcsonton helyezkedik el és az újjak gyors mozgása ezáltal kellő vibráló hatást gyakorolhat.

Minden nőnek megvan a saját technikája, de olykor érdemes utánanézni, hogy új dolgokat fedezzenek fel a szexualitás kifogyhatatlan világában. Minden esetben ügyelni kell arra, hogy a felek tájékoztassák egymást, beszéljék meg kívánságaikat, vágyaikat, ezáltal sokkal könnyebben szerezhetnek örömet egymásnak az ágyban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: